reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Masz jakieś leki po transferze? Jak tak to napisz jakie
Luteina 50 podjezykowa i luteina 200 dopochwowa. Wlasnie dzwoniłam do niego i prawdopodobnie moj organizm odrzuca zarodki. Sam nie wie dlaczego. Na razie mam caly czas brac leki i czekac do soboty i sie kontaktować co dalej. Jestem zalamana

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luteina 50 podjezykowa i luteina 200 dopochwowa. Wlasnie dzwoniłam do niego i prawdopodobnie moj organizm odrzuca zarodki. Sam nie wie dlaczego. Na razie mam caly czas brac leki i czekac do soboty i sie kontaktować co dalej. Jestem zalamana

I tak stwierdził przez tel??
Kasiula, mój odrzucił i nawet 1 plamki nie było.
Spokojnie,bo stres nie pomaga. Może zrób po prostu wcześniej betę.

reklama

Sie wtrace jesli moge:)
z tym odrzucaniem zarodkow to nie tak szybko.Po transferze ma prawo jeszcze pare dni krazyc i szukac sobie miejsca gdzie moglby sie zaimplantowac.Piszesz ,ze to stara krew,tak dlugo jak nie jest mocno czerwona z widocznymi czesciami tkanki ,mam na mysli skrzepy,to jeszcze nie jest nic przesadzone.Oprocz tego ,bardzo czesto po punkcji tworza sie krwiaki,jest taka opcja ze jakis sie oczyszcza,bo piszesz ,ze na brazowo. Na okres jest za wczesnie,na implantacje moim zdaniem to tez nie wyglada,dlatego ze za duzo tego.Wiem,jak cie to niepokoi,bo kazda zyczy sobie czysto .Trudno powiedziec o co chodzi,mozesz 9dpt.zrobic juz Bete ,nie musisz czekac tak dlugo.I spokojnie to twoje pierwsze podejscie,lekarze najczesciej testuja jak reagujesz na leki,patrza na komorki i ciezko powiedziec czym sie to skonczy.
Bierz leki,lez ,pij meliske i duzo spokoju.:):):)

Do góry