reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Koralik bądź dzielna :) pięknych jajeczek .
Malvi kajka pięknych widoków - synkow. ?
Miłego dnia

Ja bym chciała dziewczynkę [emoji173]️ ale tak naprawdę najważniejsze zeby zdrowe było [emoji4]
Ja przed wizytami przeżywam takie stresy, ze wczoraj kupiłam sobie detektor tętna i nie potrafię go użyć [emoji20]
No i mam tak wysokie tętno, ze byłam u kardiologa- założyli mi holter, dzisiaj wyniki [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym chciała dziewczynkę [emoji173]️ ale tak naprawdę najważniejsze zeby zdrowe było [emoji4]
Ja przed wizytami przeżywam takie stresy, ze wczoraj kupiłam sobie detektor tętna i nie potrafię go użyć [emoji20]
No i mam tak wysokie tętno, ze byłam u kardiologa- założyli mi holter, dzisiaj wyniki [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mavi Pisanka i Strawbelka tez maja detektor tętna wiec może one pomogą :)

reklama
Powodzenia dziewczynki na wizytach :-)
Ja dzisiaj rano byłam z mężem zrobić badanie na ten kariotyp kurde myślałam, że padne że śmiechu z mojego męża tak się biedny boji igieł, że prawie padł babce hehe, a babka do niego Panie to dopiero pierwsze pobranie krwi, a ten cały blady. My musimy tyle znosić, a faceci nawet się igieł boją hehe. Robiłam badania u mnie w mieście w invimedzie kosztują za osobę 390, a u mnie z kartą rabatowa 333 zł różnica straszna i nie muszę jeszcze tracić czasu na dojazd. Dzisiaj jak wrócę z pracy zadzwonię tam i podam jej wszystkie badania jakie muszę zrobić i ma mi powiedzieć, czy robią ale mówiła, że raczej tak bo już robili komuś.tam do invitro, bo dużo taniej wychodzi! Kurde pierwsze pytanie w jakim celu państwo robią to badanie bo musiała w kartę wpisać mąż się patrzy na mnie ja na niego i pierwsze co mi do głowy przyszło to powiedziałam, że przed poczęciem dziecka, a ona dokładnie proszę i musiałam powiedzieć, że przed invitro ale nie widziałam w jej oczach niczego złego była bardzo miła, czy są jeszcze ludzie co wiedzą co to jest invitro i mają normalne podejście. Sorki się rozpisałam i przepraszam za błędy ale jestem w pracy i pisze szybko z tel hehe

Do góry