koralik83
Fanka BB :)
Sie rozmachalamLol pojechalas z e2 i endometrium
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sie rozmachalamLol pojechalas z e2 i endometrium
Ja się do niego nie dodzwoniłam niestety, a teraz to już może być za późno. Dziś dla relaksu byłam na masażu kamieniami, fajneLo matko u mnie w Ol jest babeczka lekarka z duzym doswiadczeniem ktora bierze 80 za jedno spotkanie wiec faktycznie u was chyba jakies przegiecie .
Ja sie jednak nie zdecydowalam bo boje sie zeby czegos nie popsuli igielkami
A dobrym odstresowywaczem jest trening autogenny to mi wystarcza
Suuuper dwie kreski, huraaa,
Ooo zdecydowanie lepszy masazykJa się do niego nie dodzwoniłam niestety, a teraz to już może być za późno. Dziś dla relaksu byłam na masażu kamieniami, fajne
Za to koszmarnie boli mnie głowa :-\ Ostatnio po gonapeptylu było to samo. I mam jakieś uderzenia gorąca. Ale jeszcze 4 dni i urlop
Wpisz sobie na youtube trening autogenny shulza zobaczysz dla mnie rewelka sa krotkie sesje takie ze mozna sobie walnac przed praca i dluzsze. Odstresowuje dobrze i odprezaGosia, czym jest ten trening autogenny?
Znam to, nawet to robię podczas każdych ćwiczeń jogi To jest ulubiona część ćwiczeń mojego męża Nie wiedziałam, że tak to się nazywa.Wpisz sobie na youtube trening autogenny shulza zobaczysz dla mnie rewelka sa krotkie sesje takie ze mozna sobie walnac przed praca i dluzsze. Odstresowuje dobrze i odpreza
Jaaa ale jak w nią wejść??Kto jeszcze chetny na fb do naszej grupy ??