reklama
gosia321
Fanka BB :)
Ahh uparty ten twoj lekarz zamiast dac kobiecie odpoczac wazne ze dobrze sie czujesz skoro nudnosci nie przeszkadzaja to w pracy jednak zawsze jakies zajecie czasu. Ale strasznie dlugo pracujesz no chyba ze od 10Do pracy wróciłam to i czasu mniej Jak wracam o 18-19 do domu, to praktycznie zaraz prysznic,w piżamę i spanie. Czuję się ogólnie dobrze, mam mdłości większe/mniejsze,ale bez wymiotów.Czekam do końca sierpnią na kolejną wizytę i już będę chciała zwolnienie,bo to 10tydz będzie.
Podejrzewam,że gdybym poszła do dr D to dostałabym od ręki,ale dr W jednak upiera się,żeby czekać do 10-12tyg. Co do godzin pracy to zaczynam późno o 10-11 w zależności od zmiany.Ahh uparty ten twoj lekarz zamiast dac kobiecie odpoczac wazne ze dobrze sie czujesz skoro nudnosci nie przeszkadzaja to w pracy jednak zawsze jakies zajecie czasu. Ale strasznie dlugo pracujesz no chyba ze od 10
gosia321
Lo matko u mnie w Ol jest babeczka lekarka z duzym doswiadczeniem ktora bierze 80 za jedno spotkanie wiec faktycznie u was chyba jakies przegiecie .Misis, w Katowicach jest jeden. Dzwoniłam do niego nawet, ale dziad nie odbiera. Bierze 150 zł za pierwszą wizytę, więc też tani nie jest niestety
Ja sie jednak nie zdecydowalam bo boje sie zeby czegos nie popsuli igielkami
A dobrym odstresowywaczem jest trening autogenny to mi wystarcza
gosia321
A no to luzik myslalam ze od rana tak zapierniczaszPodejrzewam,że gdybym poszła do dr D to dostałabym od ręki,ale dr W jednak upiera się,żeby czekać do 10-12tyg. Co do godzin pracy to zaczynam późno o 10-11 w zależności od zmiany.
Jeszcze 3 tygodnie i bedziesz odpoczywac
gosia321
Ale nie stresuj sie to i tak byla formalnosc test pokazal juz wszystkozapomnieli jednak juz chyba dzis nie dostane tego wyniku
gosia321
Na dostarczenie zwolnienia masz 4 dniwkurzylam sie bo jakby nie obiecywali ze wysylaja to spokojnie poczekalabym do jutra i ok a tak siedzi czlowiek jak ten cep i sprawdza poczte a tu nic ....kurde ale jestem zla moglabym zadzwonic do kliniki bo do jutra mam l4 i musze miec nowe jakby cos bo do pracy nie ma mowy za duzo dzwigania
gosia321
Nie za maco niech dobrze sluzaGosiu wpisz mnie na 18 sierpnia...a tabletki przyszly dzis...dziekuje
reklama
gosia321
Lol pojechalas z e2 i endometriumI po wizycie. E2 6940, progesteron 0,2, endometrium 10,5.Jest 7 dojrzalych pecherzykow ok 18-19mm i kilka 10mm. Dzis o 22:30 biore Ovitrelle i w środę 10.08 mam punkcje.Gosiu wpiszesz mnie? :*
Podziel się: