reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No powiem Ci że super masz tą babkę. I fajnie że zajmuje się m.in. problemem który nas dotyczy. To że sztuki tej uczyła się w Azji to dodatkowy plus i cały czas pogłębia swoją wiedzę. A jak się patrzy na jej zdjęcie to aż człowiekowi miło. Tylko pozazdrościć.
A jak się z nią pogada to już w ogóle :):)

Jestem po wizycie. A wiec progesteron jest malo wazny do crio tak uslyszalam. Endometrium narazie cieniutkie bo 4. Na kazdym jajniku mam cos o wymiarze 1cm. Niby sie wchlania i sie tym nie przejmowac. Dostalam estrofem i zaczynam od jutra:)
Następna wizyta 18 sierpnia. I juz sie umowilam do swojej gin bo bedzie po urlopie. Ciesze sie ze zalatwilam ta dzisiejsza wizyte bo gdybym nie to musialabym opuscic cykl a wtedy to bym dopiero sie wkur...a jakbym sie dowiedziala ze wszystko przez jedna wizyte

Ja miałam robione tylko crio (4 razy) i za każdym razem miałam sprawdzany poziom progesteronu. Raz odwołali mi crio bo właśnie progesteron był za wysoki. I z tego co kojarzę to u mnie właśnie 1,5-1,6 to byla ta magiczna granica, ale juz dokładnie nie pamietam [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eve jak sie czujesz jestes juz na zwolnieniu ??
Cos ostatnio sie nie odzywasz :)
Do pracy wróciłam to i czasu mniej :) Jak wracam o 18-19 do domu, to praktycznie zaraz prysznic,w piżamę i spanie. Czuję się ogólnie dobrze, mam mdłości większe/mniejsze,ale bez wymiotów.Czekam do końca sierpnią na kolejną wizytę i już będę chciała zwolnienie,bo to 10tydz będzie.

reklama
Do góry