reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No powiem Ci że super masz tą babkę. I fajnie że zajmuje się m.in. problemem który nas dotyczy. To że sztuki tej uczyła się w Azji to dodatkowy plus i cały czas pogłębia swoją wiedzę. A jak się patrzy na jej zdjęcie to aż człowiekowi miło. Tylko pozazdrościć.
A jak się z nią pogada to już w ogóle :):)

Jestem po wizycie. A wiec progesteron jest malo wazny do crio tak uslyszalam. Endometrium narazie cieniutkie bo 4. Na kazdym jajniku mam cos o wymiarze 1cm. Niby sie wchlania i sie tym nie przejmowac. Dostalam estrofem i zaczynam od jutra:)
Następna wizyta 18 sierpnia. I juz sie umowilam do swojej gin bo bedzie po urlopie. Ciesze sie ze zalatwilam ta dzisiejsza wizyte bo gdybym nie to musialabym opuscic cykl a wtedy to bym dopiero sie wkur...a jakbym sie dowiedziala ze wszystko przez jedna wizyte

Ja miałam robione tylko crio (4 razy) i za każdym razem miałam sprawdzany poziom progesteronu. Raz odwołali mi crio bo właśnie progesteron był za wysoki. I z tego co kojarzę to u mnie właśnie 1,5-1,6 to byla ta magiczna granica, ale juz dokładnie nie pamietam [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eve jak sie czujesz jestes juz na zwolnieniu ??
Cos ostatnio sie nie odzywasz :)
Do pracy wróciłam to i czasu mniej :) Jak wracam o 18-19 do domu, to praktycznie zaraz prysznic,w piżamę i spanie. Czuję się ogólnie dobrze, mam mdłości większe/mniejsze,ale bez wymiotów.Czekam do końca sierpnią na kolejną wizytę i już będę chciała zwolnienie,bo to 10tydz będzie.

reklama
Do góry