reklama
rybka14
Fanka BB :)
Juz nie wysla dzis poszli do domu i o mnie zapomnieliOj Rybko, ale każą Ci czekać
BeataWarszawa
Chyba bym zwariowałaJuz nie wysla dzis poszli do domu i o mnie zapomnieli
Teraz to musi być pozytywna,nie ma bata
katharina203
Jestem po wizycie. A wiec progesteron jest malo wazny do crio tak uslyszalam. Endometrium narazie cieniutkie bo 4. Na kazdym jajniku mam cos o wymiarze 1cm. Niby sie wchlania i sie tym nie przejmowac. Dostalam estrofem i zaczynam od jutra
Następna wizyta 18 sierpnia. I juz sie umowilam do swojej gin bo bedzie po urlopie. Ciesze sie ze zalatwilam ta dzisiejsza wizyte bo gdybym nie to musialabym opuscic cykl a wtedy to bym dopiero sie wkur...a jakbym sie dowiedziala ze wszystko przez jedna wizyte
Następna wizyta 18 sierpnia. I juz sie umowilam do swojej gin bo bedzie po urlopie. Ciesze sie ze zalatwilam ta dzisiejsza wizyte bo gdybym nie to musialabym opuscic cykl a wtedy to bym dopiero sie wkur...a jakbym sie dowiedziala ze wszystko przez jedna wizyte
rybka14
wkurzylam sie bo jakby nie obiecywali ze wysylaja to spokojnie poczekalabym do jutra i ok a tak siedzi czlowiek jak ten cep i sprawdza poczte a tu nic ....kurde ale jestem zla moglabym zadzwonic do kliniki bo do jutra mam l4 i musze miec nowe jakby cos bo do pracy nie ma mowy za duzo dzwiganiaChyba bym zwariowała
Teraz to musi być pozytywna,nie ma bata
BeataWarszawa
Może wynik juz jest tylko nie wpisali. Idź rano do przychodni i jakby coś od razu poczekaj do lekarza po l4.wkurzylam sie bo jakby nie obiecywali ze wysylaja to spokojnie poczekalabym do jutra i ok a tak siedzi czlowiek jak ten cep i sprawdza poczte a tu nic ....kurde ale jestem zla moglabym zadzwonic do kliniki bo do jutra mam l4 i musze miec nowe jakby cos bo do pracy nie ma mowy za duzo dzwigania
katharina203
Gosiu wpisz mnie na 18 sierpnia...a tabletki przyszly dzis...dziekuje
misis188
A nie masz gdzieś szpitala pod ręką? Tam może by Ci zrobili i wynik do godziny powinien byćja nie robilam w klinice tylko na osiedlu w przychodni
reklama
rybka14
Mam ale juz poczekam do jutraA nie masz gdzieś szpitala pod ręką? Tam może by Ci zrobili i wynik do godziny powinien być
Podziel się: