reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po wizycie. A wiec progesteron jest malo wazny do crio tak uslyszalam. Endometrium narazie cieniutkie bo 4. Na kazdym jajniku mam cos o wymiarze 1cm. Niby sie wchlania i sie tym nie przejmowac. Dostalam estrofem i zaczynam od jutra:)
Następna wizyta 18 sierpnia. I juz sie umowilam do swojej gin bo bedzie po urlopie. Ciesze sie ze zalatwilam ta dzisiejsza wizyte bo gdybym nie to musialabym opuscic cykl a wtedy to bym dopiero sie wkur...a jakbym sie dowiedziala ze wszystko przez jedna wizyte

Chyba bym zwariowała :)
Teraz to musi być pozytywna,nie ma bata ;)
wkurzylam sie bo jakby nie obiecywali ze wysylaja to spokojnie poczekalabym do jutra i ok a tak siedzi czlowiek jak ten cep i sprawdza poczte a tu nic ....kurde ale jestem zla moglabym zadzwonic do kliniki bo do jutra mam l4 i musze miec nowe jakby cos bo do pracy nie ma mowy za duzo dzwigania

wkurzylam sie bo jakby nie obiecywali ze wysylaja to spokojnie poczekalabym do jutra i ok a tak siedzi czlowiek jak ten cep i sprawdza poczte a tu nic ....kurde ale jestem zla moglabym zadzwonic do kliniki bo do jutra mam l4 i musze miec nowe jakby cos bo do pracy nie ma mowy za duzo dzwigania
Może wynik juz jest tylko nie wpisali. Idź rano do przychodni i jakby coś od razu poczekaj do lekarza po l4.

reklama
Do góry