reklama
lile
Fanka BB :)
widać nie ma nic innego przeciw hiperce.. No ale kurcze, u Ciebie to jeszcze rozumiem, bo e2 w kosmosie, ale u mnie? z moimi chomiczymi hormonami? (nota bene, moj estradiol urósł o 40% od czwartku osiągając ponad 1400, a to druga faza cyklu... f.ck logic. w dzień podania pregnylu było 210..)
katharina203
Yyyuuu...dostinex. ja niestety czytam.. poronienia i deformacje płodu, rewelacja
gosia321
Ja mialam estradiol przed punkcja 1450 i nic o hiperce nikt nie wspominal nic tez nie bralam co mialo by jej zapobiecwidać nie ma nic innego przeciw hiperce.. No ale kurcze, u Ciebie to jeszcze rozumiem, bo e2 w kosmosie, ale u mnie? z moimi chomiczymi hormonami? (nota bene, moj estradiol urósł o 40% od czwartku osiągając ponad 1400, a to druga faza cyklu... f.ck logic. w dzień podania pregnylu było 210..)
lile
Katharina - możliwe ze ewentualna hiperka u Ciebie była by gorsza niż potencjalne ryzyko z leku? no nie wiem..
Gosia - i przy takim e2 nie powinno jej być. Przy 210 tym bardziej dlatego nawet nie podejrzewałam że opuchnięty bolący brzuch, problemy z oddychaniem i mdłości mogą być z tym powiązane, zakładałam że to uboczny z pregnylu. I w sumie był, bo bez triggera z bHCG nie ma hiperki.
Gosia - i przy takim e2 nie powinno jej być. Przy 210 tym bardziej dlatego nawet nie podejrzewałam że opuchnięty bolący brzuch, problemy z oddychaniem i mdłości mogą być z tym powiązane, zakładałam że to uboczny z pregnylu. I w sumie był, bo bez triggera z bHCG nie ma hiperki.
katharina203
Ostatnim razem bez leku wyladowalam w szpitalu...nie moglam oddychac normalnie i mialam bardzo duzo wody w brzuchu...bol nerek...Katharina - możliwe ze ewentualna hiperka u Ciebie była by gorsza niż potencjalne ryzyko z leku? no nie wiem..
A zaczelas go w ogole brac?
Mi lekarz przepisal na 2 tyg i zostaly 2 tabletki...nie wiem czy je brac...
iga2421
Lilie to może zadzwoń do kliniki i powiedz że dali Ci taki lek i masz obawy co do jego przyjmowania;// aczkolwiek możliwe też że skoro ofroczyli ci transfer to zmiescisz się w tym miesiącu)
Natalka nie poznałam cie to ty jesteś?
gosia321
Ciezko mi cos powiedziec bo nie bralam tych zastrzykow. Opuchniety wzdety brzuch mialam po punkcji a wiem ze ty jej nie mialas. A zaczelas brac te tabletki ???Katharina - możliwe ze ewentualna hiperka u Ciebie była by gorsza niż potencjalne ryzyko z leku? no nie wiem..
Ewunka
Jak przeczytasz kiedyś ulotki Tych wszystkich dopalaczy do in vitro to z kapci wypadniesz dziewczyny jedzą i zdrowe różowe dzieci rodzą. A Ty teraz podjełas starania naturalne. ? Przy ilu pęcherzykach. ? 5- raczki się szykują. ?dziewczyny.. rece mi opadly.. przeczytalam ulotke od tego leku ktory dostalam na hiperke (mial zmniejszyc dyskomfort). Toksyczny dla plodu i zaleca sie zaprzestanie stosowania MIESIAC przed podjeciem staran.. co za bałwan z tego lekarza.. tak to jest jak sie trafia na lekarzy z przypadku, bo nie ma terminow - chociaz wydawalo by sie ze skoro klinika nieplodnosci to powinni ogarniac temat.
reklama
gosia321
O tak pamietam jak ulotke menopuru i marvelonu przeczytalam masakraJak przeczytasz kiedyś ulotki Tych wszystkich dopalaczy do in vitro to z kapci wypadniesz dziewczyny jedzą i zdrowe różowe dzieci rodzą. A Ty teraz podjełas starania naturalne. ? Przy ilu pęcherzykach. ? 5- raczki się szykują. ?
Podziel się: