Ewunka
Fanka BB :)
Marta .? Co Ty o 22 nasz wizytę. ?
Marzeń co z Tobą juz 2 raz o Ciebie pytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz żyła 7/10 bierze cały zestaw i daje radeDziewczyny jak to wszystko czytam o tych lekach to, aż się boję! Jestem drobna osoba i mam nadzieję,ze nic mi nie będzie
No rob rob
Niektórzy lekarze dają go w razie czego niektórzy bo jest niezbędny zależy jak leży
Ale dziewczyny biorą garściami i rodzą zdrowe dzieci. ....
Chociaż nie czytałam za dużo na ten temat bo jak wiesz .....ja robie naturalne in vitro.
Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Zresztą tak by pewnie było w większości naszych przypadków- internetowe wyobrażenie kontra rzeczywistośćTak to moje aktualne zdjęcie)
Jestem jestem.Zwariowany dzień dziś mamy.O 5 zastrzyk, potem do kliniki na krew potem wizyta.Potem zakupy bo gosci mieliśmy...wlasnie pozbylam sie towarzystwa, bylam na spacerze z psami, skończyłam sprzątanie i moge sie odezwac jaja rosna..trochę nierówno, czesc ma 10 mm czesc 14 mm.Decyzja ze przedluzamy stymulację do poniedzialku.Czyli niedziela i poniedziałek Menopur 225 i Orgalutran 1 ampulka. E2 mam 3900 , progesteron zapomnialam W poniedzialek znowu mam przyjechać na krew i kolejny podglad.Gosiu wpiszesz mnie?Marta .? Co Ty o 22 nasz wizytę. ?
No 10 - 14 to akceptowana rozbieżnośćJestem jestem.Zwariowany dzień dziś mamy.O 5 zastrzyk, potem do kliniki na krew potem wizyta.Potem zakupy bo gosci mieliśmy...wlasnie pozbylam sie towarzystwa, bylam na spacerze z psami, skończyłam sprzątanie i moge sie odezwac jaja rosna..trochę nierówno, czesc ma 10 mm czesc 14 mm.Decyzja ze przedluzamy stymulację do poniedzialku.Czyli niedziela i poniedziałek Menopur 225 i Orgalutran 1 ampulka. E2 mam 3900 , progesteron zapomnialam W poniedzialek znowu mam przyjechać na krew i kolejny podglad.Gosiu wpiszesz mnie?
Kurcze jak ja nie lubie pobierania krwi..mam schowane zyly i mimo pompowania ręką nic nie widać. Dzis w 4 miejscach mnie igłą atakowala i w koncu poddalam sie i kazalam jej z dloni pobrac.Masakra, boli do tej pory
Ja się czuje znakomicie ( mam podstawowy zestaw duże dawki )Mam pytanie jak się czujecie po lekach bo boję się, że będę bardzo słaba i nie dam rady pracować. A mam taką pracę, że dopiero jak będę wiedziała, że jestem w ciąży to może pójdę na zwolnienie