reklama
kilosierra
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Właśnie siedzę w pociągu do Warszawy. Zobaczymy co lekarka powie nt następnego transferu, tym razem mrozaczków. Mam nadzieje ze po stymulacji nie porobiły sie żadne torbiele czy cokolwiek innego...
Udanych urlopów i dobrych wieści na wizytach :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie siedzę w pociągu do Warszawy. Zobaczymy co lekarka powie nt następnego transferu, tym razem mrozaczków. Mam nadzieje ze po stymulacji nie porobiły sie żadne torbiele czy cokolwiek innego...
gosia321
Powodzenia kochanaHej dziewczyny!
Roksii89
Słyszałam o nim widziałam go w takich tubacch do wyciskania! Jak wrócę z pracy zrobię zdjęcia jakie ja.mam. Chyba dzisiaj go zamówię bo podobno też się fajnie opala po nim a 14 jedziemy na wakacjeRoksii - jedz ten nierafinowany, jest pyszny
Roksii89
Link do: BIO - OiLOVE - Kosmetyczny olej kokosowy BIO
Polecam tą stronę
Moje oleje nie mają zapachu tylko do włosów ma, ale bardzo śmierdzi bo tam co jeszcze ma w składzie ale włosy są mega po tym takie błyszczące zdrowe
Polecam tą stronę
Moje oleje nie mają zapachu tylko do włosów ma, ale bardzo śmierdzi bo tam co jeszcze ma w składzie ale włosy są mega po tym takie błyszczące zdrowe
Dziewczyny po calej stymulacji odczuwalam pieczenie w psitce, poszłam do apteki i kupiłam lactovaginal. W domu wzięłam jedną tabletkę i jeszcze później zastanawiałam się czy po jedzeniu czy przed. Patrzę na drugi dzień a pisze jak wół globulka dopochwowa . Na szczęście skutków ubocznych nie było.
W ogóle nie chce mi się seksu nawet:/ wymowka to ta infekcja niby chociaż wszystko już ok.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle nie chce mi się seksu nawet:/ wymowka to ta infekcja niby chociaż wszystko już ok.
butterfly1331
Moderator
Lactovaginal jest dopochwowy Doustny jest np. Lacibios Femina. Jeśli Cię już piecze, to polecam Multigyn flora plus. To jest taki żel dopochwowy, bardzo dobry.Dziewczyny po calej stymulacji odczuwalam pieczenie w psitce, poszłam do apteki i kupiłam lactovaginal. W domu wzięłam jedną tabletkę i jeszcze później zastanawiałam się czy po jedzeniu czy przed. Patrzę na drugi dzień a pisze jak wół globulka dopochwowa . Na szczęście skutków ubocznych nie było.
Co do braku ochoty na seks, to ja mam tak non stop od ostatniej stymulacji, więc wiem, co czujesz
Dziewczyny moja intuicja zawiodła mnie na całej linii. Okazało się, ze będę miała córeczkę przez 20 tygodni nawet przez chwilę nie miałam wątpliwości, ze noszę chłopca a tu buziak od mojej dziewczynki, na szczęście dla was wszystkich, bo jak widac nie mozna sie poddawać
Załączniki
reklama
Podziel się: