reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Juz jest lepiej chociaż mi się coś przestwilo znowu bo ciągnie strasznie mi nogę jakiś nerw ale u mnie to norma. Niestety nastawic w ciąży nie mogę więc jakoś musze dotrwac. Jedynie twardy brzuch mnie martwi a tak wszystko ok :) oby parka :) i obym wiedziała juz w sierpniu bo mam chyba już cała wyprawkę ale dla chłopców :) będę musiała trochę różowego dokupić :)
Widzialam widzialam szalejesz :)
Z brzuchem nic nie pomoge ale chyba ktos z ciezarowek mial ten sam problem nawet dalej ma bisze nie pamietam niku o mam anika ma ten sam problem.
A jesli chodzi o kregoslup jesli ciagnie cie do nogi to rwa kulszowa. Pogadaj ze swoim ginem czy nie mozesz jakiejs masci stosowac ktora zlagodzi ci chociaz troche bol na pewno jest cos dla kobiet w ciazy co moga polecic.

Trzymamy kciuki za wysokie bety, piekne widoki i dobre wiesci na wizytach

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Sierpień rozpoczal sie szczesliwa beta wiec niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz lipiec
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzie

Sierpień

4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenatalne
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:kilosierra-wizyta kontrolna po transferze
4:koralik83 -wizyta kontrolna w trakcie stymulacji

8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
11:butterfly - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
17:Natalia89 - wizyta przed stymulacja
17:ewelin86 - usg połówkowe
17:husan -wizyta serduszkowa
23:natula - wizyta u gin prowadzacego ciążę
25:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed stymulacja

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡

Wpadlam na taki pomysl poniewaz wszedzie trabia ze sa wakacje a punkty krwiodawstwa maja braki w krwi postanowilam wyslac m na zrobienie dobrego uczynku :) i pomoc dla kogos. I pezy okazji czytania jak to od poczatku wyglada wychodzi ze badaja krew pod wzgledem hiv, hiv rna, anty HCV anty HBV kile i cos tam jeszcze czyli oprocz dobrego uczynku bedzie mial wirusologie darmowa na kolejne podejscie. Ja niestety nie moge a juz nie raz chcialam sie zglosic na dawce szpiku i krwi ale niestety tarczyca mnie dyskwalifikuje.
Polecam wszystkim dziewczynom ktore sa zdrowe i ich mezom przed kolejnym podejsciem :)

Ostatnia edycja:
Witam kochane :)
Powodzenia na wizytach :)

Gosia mój M oddaje co 3 mc krew :) Właśnie chyba na początku tyg dostał przypomnienie o oddaniu krwi :) Ja już jakis czas myślę, żeby zostać dawcą szpiku.

reklama
Witam kochane :)
Powodzenia na wizytach :)

Gosia mój M oddaje co 3 mc krew :) Właśnie chyba na początku tyg dostał przypomnienie o oddaniu krwi :) Ja już jakis czas myślę, żeby zostać dawcą szpiku.
W ciazy nie mozna
A teraz naprawde jest problem wiem bo pracuje na oddziale gdzie podawanie krwi jest codziennoscia i w poprzednim tygodniu na oddzial krwiodawstwo nie mialo krwi dla 4 pacjentow masakra

Do góry