Ewunka
Fanka BB :)
Kto wcześnie wstaje temu Pan Bóg daje
O 5.30 musieliśmy być na lotnisku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie spałam pół nocy to tez się liczy?Kto wcześnie wstaje temu Pan Bóg daje
Widzialam widzialam szalejeszJuz jest lepiej chociaż mi się coś przestwilo znowu bo ciągnie strasznie mi nogę jakiś nerw ale u mnie to norma. Niestety nastawic w ciąży nie mogę więc jakoś musze dotrwac. Jedynie twardy brzuch mnie martwi a tak wszystko ok oby parka i obym wiedziała juz w sierpniu bo mam chyba już cała wyprawkę ale dla chłopców będę musiała trochę różowego dokupić
Juz jestes na miejscu czy szykujesz sie do lotu ?Kto wcześnie wstaje temu Pan Bóg daje
W ciazy nie moznaWitam kochane
Powodzenia na wizytach
Gosia mój M oddaje co 3 mc krew Właśnie chyba na początku tyg dostał przypomnienie o oddaniu krwi Ja już jakis czas myślę, żeby zostać dawcą szpiku.