ewelin86
Fanka BB :)
Ewunka zależy coHmm ja tam myślę że jeszcze jej urośnie .
super parka opcja idealna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewunka zależy coHmm ja tam myślę że jeszcze jej urośnie .
Gratulacje! Za pierwszym razem? Przepraszam, jeśli się już pytałam Ciebie ale już nie pamiętam kogo się pytałam, takiego mam już stresa przed piątkiem bo wiem, że od tego dnia ruszamy po szczęście nasza.wiem, że pewnie wszystko tak na pełnych obrotach zacznie się we wrześniu ale nie wiem co się dzieje ze mną od kilku dni cała chodzę z nerwówHusann gratulacje!
Misis przykro mi bardzo...
Ja juz po wizycie. Wszytsko dobrze [emoji4] 6t3d - Kropek ma 3,5mm wiec byku [emoji16] Jest serduszko, nawet udalo sie je uslyszec [emoji4] Nie moge w to jeszcze uwierzyc...
Klinika powiedziala mi, ze ich rola zakonczona i dumni z siebie sa[emoji16] Teraz wracam pod opieke normalnego gina, jako ze wg nich - wszytsko ma byc dobrze i zwyczajnie. Oby...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cycki mogą rosnąc jakby parka była to byłby cud byłoby idealnie. Aż nie moge uwierzyć że są nawet przypuszczenia o dziewczynkęHmm ja tam myślę że jeszcze jej urośnie .
Pisanka marzenia sie spełniająCycki mogą rosnąc jakby parka była to byłby cud byłoby idealnie. Aż nie moge uwierzyć że są nawet przypuszczenia o dziewczynkę
Gratulacje pieknych przezyc na wizycieHusann gratulacje!
Misis przykro mi bardzo...
Ja juz po wizycie. Wszytsko dobrze [emoji4] 6t3d - Kropek ma 3,5mm wiec byku [emoji16] Jest serduszko, nawet udalo sie je uslyszec [emoji4] Nie moge w to jeszcze uwierzyc...
Klinika powiedziala mi, ze ich rola zakonczona i dumni z siebie sa[emoji16] Teraz wracam pod opieke normalnego gina, jako ze wg nich - wszytsko ma byc dobrze i zwyczajnie. Oby...
Czyli 50 na 50 ze jednak drugie bobo bedzie chlopcem i twoje marzenie o parce sie zisci oby zycze wam tego bardzoWczoraj byłam na usg i jeden bobas nie miał nic między nogami pani doktor mówi że dziewczynka
Dziewczyny zapraszamy na ciężarowki
Gratulacje! Za pierwszym razem? Przepraszam, jeśli się już pytałam Ciebie ale już nie pamiętam kogo się pytałam, takiego mam już stresa przed piątkiem bo wiem, że od tego dnia ruszamy po szczęście nasza.wiem, że pewnie wszystko tak na pełnych obrotach zacznie się we wrześniu ale nie wiem co się dzieje ze mną od kilku dni cała chodzę z nerwów
Tak wielka szczesciara rewelacjaZa pierwszym razem, z endometrioza, z jedna tylko komorka nadajaca sie, bez mrozakow. Fuksiara i tyle... [emoji4]