reklama
Jaskolcia
Fanka BB :)
Misis rozumiem Ciebie, ja też zastanawiam się jak ogarnąć te emocje, bo zareagowałam na to wszystko podobnie jak Ty. Budziłam się i od razu dopadały mnie nerwy.Boli strasznie, to była 3 pełna procedura. Chce jeszcze zawalczyć, choć raz ale musze zresetować głowę. Za drugim razem wogóle się nie stresowajam i się udało. Co prawda skończyło się szczęście w 6tc a teraz to była masakra...:-( sama nad tym nie umiem zapanować. Rano wstawajam juz roztrzęsiona:-( to może być powód mojego niepowodzenia:'( zastanawiam się jeszcze co mogę zrobić żeby podczas stymulacji było więcej dojrzałych komórek. Niby wyniki wykazują ze powinno ich być dużo a tu dupa... Teraz muszę się wypłakać i zakasać rękawy do kolejnej walki. Ale najpierw jeszcze musze zacząć od głowy. I zastanawiam się co zrobić z klinika. Do provity poszłam bo był dr Grettka. A zastanawiałam się jeszcze nad gyncentrum i programem 2+1.
Misis musimy walczyć, ja mam nadzieję, że wszystkim się nam uda. Trzymaj się mocno.
nieagatka
Husann gratulacje!
Misis przykro mi bardzo...
Ja juz po wizycie. Wszytsko dobrze [emoji4] 6t3d - Kropek ma 3,5mm wiec byku [emoji16] Jest serduszko, nawet udalo sie je uslyszec [emoji4] Nie moge w to jeszcze uwierzyc...
Klinika powiedziala mi, ze ich rola zakonczona i dumni z siebie sa[emoji16] Teraz wracam pod opieke normalnego gina, jako ze wg nich - wszytsko ma byc dobrze i zwyczajnie. Oby...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz po wizycie. Wszytsko dobrze [emoji4] 6t3d - Kropek ma 3,5mm wiec byku [emoji16] Jest serduszko, nawet udalo sie je uslyszec [emoji4] Nie moge w to jeszcze uwierzyc...
Klinika powiedziala mi, ze ich rola zakonczona i dumni z siebie sa[emoji16] Teraz wracam pod opieke normalnego gina, jako ze wg nich - wszytsko ma byc dobrze i zwyczajnie. Oby...
Ewunka
Moja AntoninaHusann gratulacje!
Ewunka
Przykro miNiestety jej nie ma
pisanka89
Wczoraj byłam na usg i jeden bobas nie miał nic między nogami pani doktor mówi że dziewczynkaCiocia czuje dziewczynkę
Dziewczyny zapraszamy na ciężarowki
reklama
Ewunka
Hmm ja tam myślę że jeszcze jej urośnie .Wczoraj byłam na usg i jeden bobas nie miał nic między nogami pani doktor mówi że dziewczynka
Dziewczyny zapraszamy na ciężarowki
super parka opcja idealna
Podziel się: