reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

park krajobrazowy Timan Faya jeszcze jest:-) tars nie zrobiła na mnie takiego wrazenia jak ten park. No i wino super nie znajdziesz takiego w PL. A nurkowanie to już w ogóle odpał:-):-)

Nurkowanie nie jest raczej w moich planach mam klaustrofobie .....
Wogole długo się musiałam przekonywać czy dobrze mi będzie na wyspie :biggrin2:
Czy nie będę się czuła osaczona :Dcholera wina też nie spróbuję dbam o jajka :D.
Co u Ciebie. ?

reklama
No prawda ja też miałam masakre z hotelem.na Teneryfie prusaki były wszędzie lodówki się nie dało otworzyć bo wchodzili do jedzenia przez cały tydzień spalam przy zapalonym świetle tak się bałam! Jak wróciłam poszłam do Itaki zrobiłam im akcje bo uważam ich za dobre biuro co roku lecę z ich biura. Po tym wszystkim dostaliśmy 10% na każdą osobę zniżki przy następnych wakacjach i Itaka wycofała z oferty ten hotel! I od tamtej pory jak biorę jakiś hotel czytam opinie oglądam filmiki na YouTube heheh.
Jasny gwint nic by mnie nie zmusiło spać z robakami. ...... bleeeeee
10% mało .
Nic tylko litry wina i troktowac robaczki jak przyjaciół

Ostatnia edycja:
Kurcze tez wam zazdroszczę tych wakacji :) M nawet nad morze nie chce ze mną jechać, żeby mnie nie narażać. No ale za rok na pewno nad nasze morze pojedziemy już we trójkę :) Chociaż M chce gdzieś za granicę jechać i bobasa zostawić z dziadkami :p

reklama
ma
Ja pierd. ..... jak można można endometrialna pomylić z krwotoczna :szok: no niby jakiś mały % jest
Marcery ca 125 Ci robili .?
Biosie endometrium. ?

U mnie długo zajęło zanim potwierdzili endo nie jest to łatwa sprawa przez badania ale już jak Cię otworzą to muszą wiedzieć czy masz endo i gdzie .
Ja oprócz jajników mam na jelitach i w dupie :) i w pepku zrosty .
Mimo operacji w październiku zrost w pepku mam znów krwawi podczas miesiączki
mialam robiony marker ca125 i roma, ca125 byl 330 a roma nie stwierdzono komorek rakowych i tyle, teraz stwierdzilismy ze jezeli te leki visine mi nie zaszkodza a maja pomoc wiec je biore i teraz zaplacilam za nie 170 zl, wkurza mnie to ze ci lekarze nie sa w stanie ciebie nawet zdjagnozowac poprawinie :wściekła/y: a co do zrostów to ja mam lewy janik zrosciety z jelitem i macica razem bo przeciez w kupie razjniej .....prawy jajnik jeszcze zdrowy tylko pytanie na jak dlugo,

Do góry