reklama
butterfly1331
Moderator
Właśnie dlatego mnie szlag trafiał, za tę kasę liczyliśmy na czyste pokoje :-/7200 z robakami
Ja też mam rocznicę nawet 3 i jeszcze urodziny w sierpniu .Spędzę je z antykami mam nadzieje bez robaków hi .
Czyli jeszcze nie zapomnieliście bo rocznica dopiero będzie
Rocznicę ślubu mamy we wrześniu, zapomnieliśmy o tej, którą świętowaliśmy dotychczas - pierwszej randki i początku związku
Tak się tu naczytałaś o hotelach, że u Ciebie na pewno robaków nie będzie A antyki przybliżają do bliźniaków
G
Gość
Gość
Bo itaka ma hotele do bani i zawsze jest jakis problem.My też byliśmy z Itaki i też zrobiliśmy im awanturę. To była nasza podróż poślubna :-/ Po reklamacji dostaliśmy 600 zł zwrotu, który wykorzystaliśmy na bilety do UK :-)
Tui ma super hotele[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Teraz już to wiemy. Niestety TUI nie miało ofert na 10-12 dni we wrześniu i dlatego padło na Itakę. Odbijemy sobie to za jakiś czasBo itaka ma hotele do bani i zawsze jest jakis problem.
Tui ma super hotele[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Fanka BB :)
Poczekaj poczekaj z blizniakami bo ja jeszcze w tym miesiącu poluje na jedynakaWłaśnie dlatego mnie szlag trafiał, za tę kasę liczyliśmy na czyste pokoje :-/
Rocznicę ślubu mamy we wrześniu, zapomnieliśmy o tej, którą świętowaliśmy dotychczas - pierwszej randki i początku związku
Tak się tu naczytałaś o hotelach, że u Ciebie na pewno robaków nie będzie A antyki przybliżają do bliźniaków
Ewunka
Rybko a brzuch to się przyzwyczajaj będę rósł przez 9 miesięcy
Ewunka
My mamy 17 lat razem
8 lat cywilny
2 lata kościelny .
No i moje 33 lata
reklama
Ewunka