reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Martini, grunt, że jest dzidzia! Ja, żeby o nią powalczyć zrezygnowałam z urlopu, zmiany samochodu, awansu w pracy i kilku innych rzeczy :( Skoncentruj się na maleństwie, to pomoże :) A wakacje sobie odbijesz za rok w większym gronie ;)
Wiem , wiem tez sobie tak powtarzam :) chociaz prawde mowiac jesli mialabym wyjezdzac gdzies a juz napewno z agranice to grubo bym sie zastanowila nad zabraniem malucha. Moze babcia... ? :)

reklama
Dziewczyny ale ochoty mi robicie na piekne wakacje , a zarazem smutek wraca , bo ze swoich wakacji mimo rezerwacji rezygnowalam ze wzgledu na ciaze i czuje taki niedosyt :(
Martini, ja tez zrezygnowalam a miala byc Teneryfa.
Za rok na jesieni polecimy tam z malym.
Za duzo mam teraz do stracenia, jakby sie cos stalo to bym sobie nigdy nie wybaczyla.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Martini, ja tez zrezygnowalam a miala byc Teneryfa.
Za rok na jesieni polecimy tam z malym.
Za duzo mam teraz do stracenia, jakby sie cos stalo to bym sobie nigdy nie wybaczyla.

Ja tez tak do tego podchodzilam , wiec nie bylo w ogole zadnych watpliwosci z naszej strony od razu byla podjeta decyzja o rezygnacji z Zakhyntos :) co bedzie za rok juz nie planuje zabardzo ... pozyjemy zobaczymy ,a le wyrwac bym gdzies chciala , wnajgorszym wypadku nad nasze morze :)

Ja byłam w 4* hotelu, który okazał się norą. Syf, pleśń, grzyb, wilgoć i mrówki w łóżku. Niby czasu się w hotelu spędza mało, ale dla mnie ten wyjazd był totalnie zepsuty. Oboje się tam rozchorowaliśmy z tej pleśni :-/ Dlatego, Ewunka, na Teneryfie warto trochę dopłacić i mieć względne warunki (nie mam tu na myśli luksusów, tylko czysty, schludny pokój) :) Teneryfa niestety jest droga :(
No prawda ja też miałam masakre z hotelem.na Teneryfie prusaki były wszędzie lodówki się nie dało otworzyć bo wchodzili do jedzenia przez cały tydzień spalam przy zapalonym świetle tak się bałam! Jak wróciłam poszłam do Itaki zrobiłam im akcje bo uważam ich za dobre biuro co roku lecę z ich biura. Po tym wszystkim dostaliśmy 10% na każdą osobę zniżki przy następnych wakacjach i Itaka wycofała z oferty ten hotel! I od tamtej pory jak biorę jakiś hotel czytam opinie oglądam filmiki na YouTube heheh.

Ewunka, a Lanzarote?
Tez polecam, chociaz Teneryfa ladniejsza bo bardziej zielona.
Na Lanzarote jest co zwiedzac. Taras widokowy Mirador del Rio- az dech zapiera. Wulkany. Winnice La Geria, ze swoim urokiem. Jaskinie.

park krajobrazowy Timan Faya jeszcze jest:-) tars nie zrobiła na mnie takiego wrazenia jak ten park. No i wino super nie znajdziesz takiego w PL. A nurkowanie to już w ogóle odpał:-):-)

reklama
Do góry