reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na Teneryfie nie wzięłabym już hotelu, który nie ma 80-90% rekomendacji. Byłam w różnych miejscach, ale Isla Bonita była największą norą. Polecam Rodos, tam byliśmy w hotelu Delfinia - super! Właśnie wysłaliśmy tam przyjaciół i są zachwyceni :)
Te co mają 90 % wychodzą poza moje możliwości hi . Mam ograniczony budżet

Ale ta nora co mówisz mi się w oferowanych nie wyświetla uffffff

A teraz w klinice w której się leczę nie jest wogóle brama pod uwagę czystość. Po wcześniejszych doświadczeniach zrobiłam wymaz i wzięłam go do nowej kliniki. Skonsultowajam wynik z lekarzem i powiedział ze w pochwie bakterie to nieunikniona rzecz i nie kazał się tym przejmować.
Hmm moze faktycznie dlatego nie przejeli sie ze 3 dni przed punkcja dopiero pobierali mi ten wynik a juz nie wiem sama. Niby od punkcji do transferu bralam 2xduomox to przeciez tez antybiotyk o szerokim spektrum dzialania wiec moze nic tam juz nie ma i faktycznie odpudzcze ta kuracje tym bardziej ze to raczej ja upieralam sie na przeleczenie a nie lekarz

Gosiu, dziś mam wizytę u innego gina, bo chcę wykorzystać LuxMed i porobić badania, które mi "wyszły". Jeśli nie zapomnę, to o to zapytam i napiszę Ci wieczorem.
A globulki dają, bo one szybciej leczą niż tabletki doustne (te mają dłuższą drogę do przebycia).
A Ty gagatku znów do lekarza i nie ma Cię w kalendarzu. ..... proszę o relacje po .
Mnie korci usg żeby zobaczyć który jajnik w tym miesiącu dominuje. .....
Dzis 12 dc ......

reklama
Do góry