misis188
Fanka BB :)
Ja myślę że lek został ci dobrany na podstawie antybiogramu a lekarz chyba wie co robi. Chyba ze nie lekarz przygotowujący cie do zabiegu przepisywaj ci leki. Tabletki na infekcje są to antybiotyki ale jeśli masz globulki to tak w trakcie leczenia musicie się wstrzymać od współżycia wiec myślę że na faceta nie powinny oddziaływać no chyba ze on dostał dla siebie jakies tabletki doustne. Ja ze swego doświadczenia, a bakterie leczyłam bardzo długo, to zawsze dostawałam leki i dla siebie i dla m. Ale czasem mu ich nawet nie wykupywalam bo niejednokrotnie jedna kuracja to było 2 do 4 opakowań antybiotyków i tak od wymazu do wymazu. Leczyłam się pół roku a zaczęło się od niegroźnej ecoli. Potem było coraz gorzej z tymi bakteriami. Na pewno co bym ci poleciła to provag albo invag. Jedne są globulki drugie normalne tabletki na odbudowanie flory bakteryjnej.Ale ja jeszcze 1.5 miesiaca gdzies mam do nastepnej proby myslisz ze tez nie nalezy brac globulek mam sie leczyc tym samym lekiem ktory dostalam przed punkcja. To teraz to wogole zglupialam w takim razie po co lekarz kazal globulki skoro powinno sie doustnie leczyc