reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja kiedyś zmieniałam lekarza prowadzącego. Przy pierwszym podejściu miałam innego a w zasadzie to w tedy podczas wizyt to prawie u wszystkich lekarzy byłam a za drugim podejściem chodziłam do jednego cały czas a to było w tej samej klinice. Ja miałam ten komfort ze miałam telefony do lekarzy. Jak nie odebrał to oddzwonil. Za pierwszym razem pani doktor kazała mi odstawić leki i jak pytam kiedy mogę podejść do kolejnej stymulacji to kazała mi odczekać 3-6 miesięcy. Byłam w tedy w programie wiec zależało mi na czasie bo niestety klinika tamta jak zakwalifikowała kogoś do programu to nie miała dla tej osoby zabezpieczonych środków na 3 podejścia jak inne kliniki robiły.
No wlasnie...bo ja zalapalam sie na program..leki wykupowalam w czercu ze znizka...nie wiem jjak to wyglada przy crio czy tez bierze sie jakies leki ktore moglyby byc refundowane?? Jesli tak to czy w lipcu jest jeszcze refundacja jesli zalapalam sie do programu??

reklama
Jagodaaga ale ja myślę, skoro masz śnieżynkę, że Umówiłam bym się na wizycie po okresie. Ja nigdy nie miałam śniezynek i każde niepowodzenie kończyło się nowa procedurą. Niektóre dziewczyny, z tego co kojarzę z różnych historii czytanych w internecie, w następnym miesiącu podchodziły do transferu ale ja w tej kwesti za bardzo Ci nie pomogę.

Jagodaaga ale ja myślę, skoro masz śnieżynkę, że Umówiłam bym się na wizycie po okresie. Ja nigdy nie miałam śniezynek i każde niepowodzenie kończyło się nowa procedurą. Niektóre dziewczyny, z tego co kojarzę z różnych historii czytanych w internecie, w następnym miesiącu podchodziły do transferu ale ja w tej kwesti za bardzo Ci nie pomogę.
No dobrze...i tak mi juz pomoglas dzieki:)
Moze jeszcze ktoras z dziewczyn miala podobnie i cos skrobnie do mnie:)?

No wlasnie...bo ja zalapalam sie na program..leki wykupowalam w czercu ze znizka...nie wiem jjak to wyglada przy crio czy tez bierze sie jakies leki ktore moglyby byc refundowane?? Jesli tak to czy w lipcu jest jeszcze refundacja jesli zalapalam sie do programu??
Leki nadal są refundowane całe szczęście. Ja teraz nie byłam w programie i lekarz z obawy przed wycofaniem refundacji leków zapisał wszystkie leki przed stymulacja ale ja śledziłam potem listę leków refundowanych i przynajmniej te które ja brałam są dalej refundowane. Nie mam zielonego pojęcia jakie leki się bierze przed crio

No dobrze...i tak mi juz pomoglas dzieki:)
Moze jeszcze ktoras z dziewczyn miala podobnie i cos skrobnie do mnie:)?
Jagoda ja tak milam pierwszy transfer się nie powiódł lekarz kazał mi się zgłosić pomiędzy 1 a 3 dc sprawdzil czy wszystko w porządku i zaczęliśmy znowu leki przyjmować by przystąpić do crio. Podali mi dwa zarodki z czego jeden się zaimplantowal, I powiem Ci ze dziś jestem w 9t+5c [emoji173][emoji173]. . Powodzenia [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagoda ja tak milam pierwszy transfer się nie powiódł lekarz kazał mi się zgłosić pomiędzy 1 a 3 dc sprawdzil czy wszystko w porządku i zaczęliśmy znowu leki przyjmować by przystąpić do crio. Podali mi dwa zarodki z czego jeden się zaimplantowal, I powiem Ci ze dziś jestem w 9t+5c [emoji173][emoji173]. . Powodzenia [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Super:-) trzymam kciuki za kolejne tygodnie:-)

reklama
Do góry