reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja kiedyś zmieniałam lekarza prowadzącego. Przy pierwszym podejściu miałam innego a w zasadzie to w tedy podczas wizyt to prawie u wszystkich lekarzy byłam a za drugim podejściem chodziłam do jednego cały czas a to było w tej samej klinice. Ja miałam ten komfort ze miałam telefony do lekarzy. Jak nie odebrał to oddzwonil. Za pierwszym razem pani doktor kazała mi odstawić leki i jak pytam kiedy mogę podejść do kolejnej stymulacji to kazała mi odczekać 3-6 miesięcy. Byłam w tedy w programie wiec zależało mi na czasie bo niestety klinika tamta jak zakwalifikowała kogoś do programu to nie miała dla tej osoby zabezpieczonych środków na 3 podejścia jak inne kliniki robiły.
No wlasnie...bo ja zalapalam sie na program..leki wykupowalam w czercu ze znizka...nie wiem jjak to wyglada przy crio czy tez bierze sie jakies leki ktore moglyby byc refundowane?? Jesli tak to czy w lipcu jest jeszcze refundacja jesli zalapalam sie do programu??

reklama
Jagodaaga ale ja myślę, skoro masz śnieżynkę, że Umówiłam bym się na wizycie po okresie. Ja nigdy nie miałam śniezynek i każde niepowodzenie kończyło się nowa procedurą. Niektóre dziewczyny, z tego co kojarzę z różnych historii czytanych w internecie, w następnym miesiącu podchodziły do transferu ale ja w tej kwesti za bardzo Ci nie pomogę.

Jagodaaga ale ja myślę, skoro masz śnieżynkę, że Umówiłam bym się na wizycie po okresie. Ja nigdy nie miałam śniezynek i każde niepowodzenie kończyło się nowa procedurą. Niektóre dziewczyny, z tego co kojarzę z różnych historii czytanych w internecie, w następnym miesiącu podchodziły do transferu ale ja w tej kwesti za bardzo Ci nie pomogę.
No dobrze...i tak mi juz pomoglas dzieki:)
Moze jeszcze ktoras z dziewczyn miala podobnie i cos skrobnie do mnie:)?

No wlasnie...bo ja zalapalam sie na program..leki wykupowalam w czercu ze znizka...nie wiem jjak to wyglada przy crio czy tez bierze sie jakies leki ktore moglyby byc refundowane?? Jesli tak to czy w lipcu jest jeszcze refundacja jesli zalapalam sie do programu??
Leki nadal są refundowane całe szczęście. Ja teraz nie byłam w programie i lekarz z obawy przed wycofaniem refundacji leków zapisał wszystkie leki przed stymulacja ale ja śledziłam potem listę leków refundowanych i przynajmniej te które ja brałam są dalej refundowane. Nie mam zielonego pojęcia jakie leki się bierze przed crio

No dobrze...i tak mi juz pomoglas dzieki:)
Moze jeszcze ktoras z dziewczyn miala podobnie i cos skrobnie do mnie:)?
Jagoda ja tak milam pierwszy transfer się nie powiódł lekarz kazał mi się zgłosić pomiędzy 1 a 3 dc sprawdzil czy wszystko w porządku i zaczęliśmy znowu leki przyjmować by przystąpić do crio. Podali mi dwa zarodki z czego jeden się zaimplantowal, I powiem Ci ze dziś jestem w 9t+5c [emoji173][emoji173]. . Powodzenia [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagoda ja tak milam pierwszy transfer się nie powiódł lekarz kazał mi się zgłosić pomiędzy 1 a 3 dc sprawdzil czy wszystko w porządku i zaczęliśmy znowu leki przyjmować by przystąpić do crio. Podali mi dwa zarodki z czego jeden się zaimplantowal, I powiem Ci ze dziś jestem w 9t+5c [emoji173][emoji173]. . Powodzenia [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Super:-) trzymam kciuki za kolejne tygodnie:-)

reklama
Do góry