reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymamy kciuki za piekne jajca :) i dobre wiadomosci na wizytach :)✊✊✊✊

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec:)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzi

25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
25:koralik83 - wizyta kontrlna przed stymulacja
25: Natalii5- wizyta u nowego gin

26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:mavi -wizyta u gin prowadzacego ciążę
26: rybka14- criotransfer
26:katherina203- punkcja
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
27: marzen88- betowanie 1

Sierpień
1:BeataWarszawa - wizyta kontrolna w klinice
1:husan- betowanie1
2:martka83 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
2: natula - wizyta pecherzykowo serduszkowa
2:butterfly1331- wizyta rozpoczynajaca stymulacje
2:eve87- wizyta serduszkowa
3:Truskawka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
3:nieagatka - wizyta serduszkowa
3:misis188 - betowanie 1
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenataln
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡

Ostatnia edycja:
Roksi dla każdej, każdego z nas wiadomość ze jest się bezpłodnym jest jak grom z jasnego nieba. Ciągle zadajemy sobie pytanie dlaczego ja ale większość z nas nie znajdzie na nie odpowiedzi. Ważne by w tych chwilach się wspierać. Nie można zwalac winę na ta druga osobę. Musicie walczyć razem o wasze szczęście. Musicie wierzyć że będzie dobrze i ze się uda. Nie wolno się też nastawiać ze musi się udać bo głowa tez ma w tym procesie bardzo dużo do powiedzenia. Dziewczyny chora na akupunkture, masaże żeby wyczyścić umysł. Będzie dobrze! Trzymam kciuki
Przede wszystkim, to żadna z nas nie jest tu bezpłodna, tylko niepłodna,a to jest bardzo duża różnica.
Niepłodność jest ciosem, ale nie oznacza od razu przegranej. Póki są szanse na ciążę, warto walczyć. Chociaż czasami niestety to trwa i kosztuje górę pieniędzy :( Z głową chyba każdy musi poradzić sobie sam, druga osoba za nas nie zrobi tam porządku i nie zmieni nastawienia.
Powodzenia Roksi!

Pewnie ze dam znac...na chwile obecna nawet jezeli bedzie co podac to nie bede miec swiezego transferu bo estradiol prawie 10000...dzieki za powodzenia...
To wbrew pozorom może być dobre rozwiązanie. Czytałam badania, że criotransfer może dać większe szanse na powodzenie, bo organizm nie jest tak wymęczony po stymulacji i tych wszystkich lekach. 3mam kciuki, żeby właśnie tak było u Ciebie! :)

reklama
Ja miałam np mrożone wszystkie w 3 dobie czyli w dzień transferu w razie jakby coś się podczas nacinania zdarzyło i czeka na mnie jeszcze 4 :) ale to za kilka lat

Pisanka jak dobrze pamietam to ty w bialym w bocianie czy artemidzie sie leczysz. Jestem w szoku ze w 3 dobie mrozili bo mu powiwdzial ze mrozi sie blastki

Do góry