reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzis urodzilo sie to dziecko od mojej szwagierki z ktora sie poklocilam. Dostalam wiadomosc smsem. Najpierw pogratulowalam smsem a potem zeby nie bylo zadzwonilam na chwile i spytalam co i jak.
Ale oczywiscie poklocilam sie ze swoim mezem...bo...zadzwonilam do niego i sie spytalam czy już wie...on ze tak i sptal sie mnie...jak sie czuje najgorsza ciocia pod sloncem i ze sie za mnie wstydzi...nie wiem czego...chyba tego ze nie przeprosilam jej choc to nie byla moja wina...powiem wam ze rycze...brzuch mnie boli i odechcialo mi sie tej punkcji...

Powodzenia dziewczyny dzisiaj :)

Ja wlasnie dzwoniłam do embriologa i okazuje sie,że mamy jeszcze 3 blastki zamrożone :) od razu pozytywniej od rana. Teraz pora sie do roboty zbierać,bo juz po urlopie jestem :/
Super wiadomość! Powinna dać ci energię na cały nadchodzący tydzień:-)

Dziewczyny jak sie wkurztlam! Zadzownilam podac bete do kliniki. Po 20 min oddzwonila Pani z rejestracji z info ze Pani dr kazala odstawic leki ( tyle to ja wiem!!!) Pytam czy moge prosic o polaczenie bo nie wiem co dalej mam robic itd, uslyszalam ze nie moge ze tylko tyle pani dr kazala mi przekazac!! Super podejscie. Dobrze zeWas mam to moze mi podpowiecie co mam dalej czynic? Za ile powinno sie isc na kontrole i ustalenie planu co dalej??? Dziewczyny mialyscie taka sytuacje ze zmienialyscie lekarzs prowadzacego w tej samej klinice???

Dzis urodzilo sie to dziecko od mojej szwagierki z ktora sie poklocilam. Dostalam wiadomosc smsem. Najpierw pogratulowalam smsem a potem zeby nie bylo zadzwonilam na chwile i spytalam co i jak.
Ale oczywiscie poklocilam sie ze swoim mezem...bo...zadzwonilam do niego i sie spytalam czy już wie...on ze tak i sptal sie mnie...jak sie czuje najgorsza ciocia pod sloncem i ze sie za mnie wstydzi...nie wiem czego...chyba tego ze nie przeprosilam jej choc to nie byla moja wina...powiem wam ze rycze...brzuch mnie boli i odechcialo mi sie tej punkcji...
Nie warto tracic nerw na cos co jest malo istotne...teraz liczysz sie tylko Ty i twoje pecherzyki:)

reklama
Dziewczyny jak sie wkurztlam! Zadzownilam podac bete do kliniki. Po 20 min oddzwonila Pani z rejestracji z info ze Pani dr kazala odstawic leki ( tyle to ja wiem!!!) Pytam czy moge prosic o polaczenie bo nie wiem co dalej mam robic itd, uslyszalam ze nie moge ze tylko tyle pani dr kazala mi przekazac!! Super podejscie. Dobrze zeWas mam to moze mi podpowiecie co mam dalej czynic? Za ile powinno sie isc na kontrole i ustalenie planu co dalej??? Dziewczyny mialyscie taka sytuacje ze zmienialyscie lekarzs prowadzacego w tej samej klinice???
Ja kiedyś zmieniałam lekarza prowadzącego. Przy pierwszym podejściu miałam innego a w zasadzie to w tedy podczas wizyt to prawie u wszystkich lekarzy byłam a za drugim podejściem chodziłam do jednego cały czas a to było w tej samej klinice. Ja miałam ten komfort ze miałam telefony do lekarzy. Jak nie odebrał to oddzwonil. Za pierwszym razem pani doktor kazała mi odstawić leki i jak pytam kiedy mogę podejść do kolejnej stymulacji to kazała mi odczekać 3-6 miesięcy. Byłam w tedy w programie wiec zależało mi na czasie bo niestety klinika tamta jak zakwalifikowała kogoś do programu to nie miała dla tej osoby zabezpieczonych środków na 3 podejścia jak inne kliniki robiły.

Do góry