reklama
N@t@li@89
Fanka BB :)
Ja zaczynam antyki gdzieś końcówka miesiąca teraz ( termin @ mam na 29 lipca )Natalka:*:*:* ale super mówisz że dobre wrażenie na tobie zrobili to teraz niech się okaże że nie tylko wrażenie ale że są dobrzy w tym co robią i będzie super życzę ci kochana drużyny piłkarskiej
czyli od kiedy dokładnie zaczynasz antyki? Jak to ci wyjdzie? Zgramy się w czasie? Ja startuję gdzieś za miesiąc.
Igus bez przesady żeby drużyna piłkarska wystarczy 1 zdrowe i szczęśliwa będę) czyli będę zaczynała przed Tobą
N@t@li@89
Super by było jakbyśmy razem miały finisz) ja narazie myślę bo lekarka chce zastosować aktywację komórek i ciekawa jestem co to i w czym pomaga. Jak synus??To tak z moich luźnych wyliczeń wynika że punkcja i transfer by był początek września to właściwie prawie zgramy się w czasie
kilosierra
Natula, gratulacje! Spokojnych 9 miesięcy :-*
Natula moje gratulacje! Obyś otworzyła tym samym worek z dobrymi wiadomościami :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Wrocilam wlasnie ze szpitala .....
Dzis po raz 2
Rano pojechalam bo 3 dzien czułam sie słabo dziwnie ........ dzis rano słabo i takie uderzenia goraca ( kilka razy jak tak mialam ) zrobili mi badania krwi w tym bete dostalam kroplowke no i ku naszemu zdziwieniu beta wyszla 6.5 .....
Pojechalismy do domu z mieszanymi uczuciami ( bo rano mialam brazowe plamienie jak zawsze przed okresem dzis 28 dc wiec dzien okresu )
Poszlam spac wstalam i @ przyszla na calego ......... wiec znow na szpital .
Przyjela mnie akurat babaka ktora mnie prowadzi w in vitro .
Mowi ze beta powyzej 5 swiadczy o ciazy ale ........ mam intensywne krwawienie i ......raczej duzych nadziei mam sobie nie robic ( raczej wywnioskowalam ze zadnych ) Jak robila usg .
W poniedzialek mam powtorzyc .
Na koniec mowi widzimy sie 31 sierpnia ........
Dzis po raz 2
Rano pojechalam bo 3 dzien czułam sie słabo dziwnie ........ dzis rano słabo i takie uderzenia goraca ( kilka razy jak tak mialam ) zrobili mi badania krwi w tym bete dostalam kroplowke no i ku naszemu zdziwieniu beta wyszla 6.5 .....
Pojechalismy do domu z mieszanymi uczuciami ( bo rano mialam brazowe plamienie jak zawsze przed okresem dzis 28 dc wiec dzien okresu )
Poszlam spac wstalam i @ przyszla na calego ......... wiec znow na szpital .
Przyjela mnie akurat babaka ktora mnie prowadzi w in vitro .
Mowi ze beta powyzej 5 swiadczy o ciazy ale ........ mam intensywne krwawienie i ......raczej duzych nadziei mam sobie nie robic ( raczej wywnioskowalam ze zadnych ) Jak robila usg .
W poniedzialek mam powtorzyc .
Na koniec mowi widzimy sie 31 sierpnia ........
reklama
Natula cudowne dwie kreski ;*;*;* bardzo się cieszę i czekam na betę, która jest formalnością
Pisanka wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spokojnej reszty ciąży;*
Ewunka naturals? Wstrętne krwawienie, ale to znaczy , ze moze wam sie udać bez in vitro...
Pisanka wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spokojnej reszty ciąży;*
Ewunka naturals? Wstrętne krwawienie, ale to znaczy , ze moze wam sie udać bez in vitro...
Podziel się: