reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Natalka:*:*:* ale super:) mówisz że dobre wrażenie na tobie zrobili:) to teraz niech się okaże że nie tylko wrażenie ale że są dobrzy w tym co robią i będzie super:) życzę ci kochana drużyny piłkarskiej;)
czyli od kiedy dokładnie zaczynasz antyki? Jak to ci wyjdzie? Zgramy się w czasie? Ja startuję gdzieś za miesiąc.
Ja zaczynam antyki gdzieś końcówka miesiąca teraz ( termin @ mam na 29 lipca )
Igus bez przesady żeby drużyna piłkarska wystarczy 1 zdrowe i szczęśliwa będę;)) czyli będę zaczynała przed Tobą

To tak z moich luźnych wyliczeń wynika że punkcja i transfer by był początek września to właściwie prawie zgramy się w czasie:)

To tak z moich luźnych wyliczeń wynika że punkcja i transfer by był początek września to właściwie prawie zgramy się w czasie:)
Super by było jakbyśmy razem miały finisz;)) ja narazie myślę bo lekarka chce zastosować aktywację komórek i ciekawa jestem co to i w czym pomaga. Jak synus??

Chyba Pisanka miała tą aktywację. Dziewczyny ci fachowo wyjaśnią bo ja nie wiem dokładnie a nie chce pisać głupot. Synuś dobrze.Chodzi od dwóch tygodni:) dziekuję że pytasz:*

Ja przyjmę wszystko byle mi pomogło ;) jak tak liczę to w drugim tygodniu września powinno być po wszystkim u Ciebie podobnie?

Wrocilam wlasnie ze szpitala .....
Dzis po raz 2 :o
Rano pojechalam bo 3 dzien czułam sie słabo dziwnie ........ dzis rano słabo i takie uderzenia goraca ( kilka razy jak tak mialam ) zrobili mi badania krwi w tym bete dostalam kroplowke no i ku naszemu zdziwieniu beta wyszla 6.5 .....
Pojechalismy do domu z mieszanymi uczuciami ( bo rano mialam brazowe plamienie jak zawsze przed okresem dzis 28 dc wiec dzien okresu )
Poszlam spac wstalam i @ przyszla na calego ......... wiec znow na szpital .
Przyjela mnie akurat babaka ktora mnie prowadzi w in vitro .
Mowi ze beta powyzej 5 swiadczy o ciazy ale ........ mam intensywne krwawienie i ......raczej duzych nadziei mam sobie nie robic ( raczej wywnioskowalam ze zadnych ) Jak robila usg .
W poniedzialek mam powtorzyc .
Na koniec mowi widzimy sie 31 sierpnia ........

reklama
Natula cudowne dwie kreski ;*;*;* bardzo się cieszę i czekam na betę, która jest formalnością:)

Pisanka wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spokojnej reszty ciąży;*

Ewunka naturals? Wstrętne krwawienie, ale to znaczy , ze moze wam sie udać bez in vitro...

Do góry