reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pisanko, wszystkiego naj naj :)
Jedno,a właściwie dwa marzenie juz Ci się spełniły :) Teraz życzę spełnienia kolejnych marzeń :)
1468657513-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powtórzyłam dzisiaj test i negatywny.. Piersi tez przestaja mnie juz bolec, także 12 dnia zrobię betę z krwi tylko dla potwierdzenia :(

Igus jestem musiałam ochlanac po nadmiarze emocji i informacji.
A więc tak zaczynamy w 2dc antyki i po 20 dnich kontrola, raczej pójdę długim protokołem ale z innymi lekami.
Co najważniejsze w poprzedniej klinice chyba mnie przestymulowali bo do teraz mam powiekszone jajniki z duuuuuzo ilością malutkich pęcherzyków ( lekarka zrobiła oczy wielkie jak balony;))) ) a mogłam nie czuć hiperki bo mam astmę więc duszności u mnie non stop. Była zdziwiona również że tak długo byłam stymulowana aż 13 dni! I pobrano tylko 10 komórek. Sama musiała przetrawić ta dziwna praktykę.
Co do atmosfery w klinice to super podejście do pacjenta wzorowe, nie obiecują nic z góry tylko dzialaja na badaniach i stanie faktycznym.
Musieliśmy zrobic dodatkowe badania bo nie mieliśmy wszystkich ( o dziwo tych co muszą być do podejścia) ale doktorka bez kolejki załatwiła na piękne oczy jak to mówiła). Generalnie polecam i dziękuję za radę w wyborze nowej drogi oby owocniejszej niż poprzednia
Super dobrze ze jest nowy mam nadzueje lepszy plan. Jak widac co klinika to inne zwyczaje :) a co za badania musieliscie dorobic?
Natalka tym razem bedzie lepiej trzymam kciuki :)

Witam was kochane:) Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem :) od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać :D I są dwie kreski ;) Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika :p M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda:D:p:) Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data :pZobacz media 717746
Natula, gratulacje! Spokojnych 9 miesięcy :-*

Super dobrze ze jest nowy mam nadzueje lepszy plan. Jak widac co klinika to inne zwyczaje :) a co za badania musieliscie dorobic?
Natalka tym razem bedzie lepiej trzymam kciuki :)
Nie mieliśmy Chlamydii ja nie miałam posiewu i jakiegos badania anty HBc total plus morfologię usg piersi i ja mam badanie cytogenetyczne. Większość już wczoraj zrobiona mam nadzieję że wyniki coś wniosa

Witam was kochane:) Pisze do was najszczęśliwsza kobieta pod słońcem :) od 4 nie mogłam spać, o 4,30 poszłam nasikać :D I są dwie kreski ;) Z wrażenia nie zasnęłam już i cały czas sprawdzałam czy kreska nie znika :p M kazał mi spać, a ja mu mówię, że nie mogę bo boję się, że jak się obudzę to wszystko znów okaże się snem. Ale tym razem to prawda:D:p:) Ale jestem szczęśliwa jednak 07.07 to nasza szczęśliwa data :pZobacz media 717746
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz dużo wypoczywaj. Niech teraz chłop koło Ciebie goni:)

Ale dalas mi nadziei...tez mam pcos i tez mam krotki protokol z puregonem...moze u mnie tez sie uda...
A mam jeszcze jedno pytanie...po ilu dniach od poerwszego puregonu mialas punkcje bo nie wiem ile taki krotki protokol trwa...
Jeszcze raz ci gratuluje...
Ja na krókim protokole brałam pregon i menopur. Punkcję miałam w 13 dc. To wszystko zależy jak przebiega stymulacja

reklama
Igus jestem musiałam ochlanac po nadmiarze emocji i informacji.
A więc tak zaczynamy w 2dc antyki i po 20 dnich kontrola, raczej pójdę długim protokołem ale z innymi lekami.
Co najważniejsze w poprzedniej klinice chyba mnie przestymulowali bo do teraz mam powiekszone jajniki z duuuuuzo ilością malutkich pęcherzyków ( lekarka zrobiła oczy wielkie jak balony;))) ) a mogłam nie czuć hiperki bo mam astmę więc duszności u mnie non stop. Była zdziwiona również że tak długo byłam stymulowana aż 13 dni! I pobrano tylko 10 komórek. Sama musiała przetrawić ta dziwna praktykę.
Co do atmosfery w klinice to super podejście do pacjenta wzorowe, nie obiecują nic z góry tylko dzialaja na badaniach i stanie faktycznym.
Musieliśmy zrobic dodatkowe badania bo nie mieliśmy wszystkich ( o dziwo tych co muszą być do podejścia) ale doktorka bez kolejki załatwiła na piękne oczy jak to mówiła). Generalnie polecam i dziękuję za radę w wyborze nowej drogi oby owocniejszej niż poprzednia

Natalka:*:*:* ale super:) mówisz że dobre wrażenie na tobie zrobili:) to teraz niech się okaże że nie tylko wrażenie ale że są dobrzy w tym co robią i będzie super:) życzę ci kochana drużyny piłkarskiej;)
czyli od kiedy dokładnie zaczynasz antyki? Jak to ci wyjdzie? Zgramy się w czasie? Ja startuję gdzieś za miesiąc.

Do góry