reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam czuje si " dobrze " normalnie .
Ja nie mam jakiegos plamienia tylko normalny nawet troche bardziej obfity niz zawsze okres na usg kolorowym ona nie szykala tam ciazy tylko sprrawdzala macice endometrium i nie wiem co jeszcze i szans ze z tego bedzie ciaza nie dała żadnych beta byla raczej juz na spadku. Ale tak zaskoczyłam naturalnie z 1 jajowodem ktory prowadzi do jajnika ktory pol roku po operacji spał w 19 dc w tym miesiacy to prawy jajnik (ten spiacy pol roku )mial owulacjie .Ale jeszcze to nie bylo to jajko. ........
Nieagatka nie biore zadnych lekow jakbys chciala sie skusic na test to kazala mi lekarz kupic taki elektroniczny czuły mozna go robic 5 dni przed spodziewana @ pokazuje czy jest ciaza i ktory tydzień
Przykro mi kochana.
Ale ti znaczy ze twoj spiacy jajnik zbieral sily zeby obudzic sie z przytupem :)

reklama
Ewunka, aż nie wiem co napisać. Już widzę w jakim szoku byłaś, ale myślę, że niedługo z tego beznadziejnego przypadku będzie piękna ciąża ;)

Ewunka nie chodzilo mi o skuszenie sie na test tylko po prostu sie zastanawialam czy Ciebie tez przygotowuja jakos do procedury we wrzesniu wyciszajac ta endo jakos.
Wiem, ze to malo pocieszajace, ale kurde cos tam sie zadzialo naturalnie, wiec mam nadzieje, ze daje nadzieje na powodzenie w najblizszym czasie.
Trzymaj sie tam [emoji8]

U mnie poki co zaparcia co skutkuje bolem brzucha i sutki mi sie powiekszyly, ale piersi mnie nie bola.
Zrobie bete jednak we wtorek; mam kilka dni wolnego i w sr wracam do pracy wiec wole zrobic jak bede w domu.
Eve a Ty jak tam?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka nie chodzilo mi o skuszenie sie na test tylko po prostu sie zastanawialam czy Ciebie tez przygotowuja jakos do procedury we wrzesniu wyciszajac ta endo jakos.
Wiem, ze to malo pocieszajace, ale kurde cos tam sie zadzialo naturalnie, wiec mam nadzieje, ze daje nadzieje na powodzenie w najblizszym czasie.
Trzymaj sie tam [emoji8]

U mnie poki co zaparcia co skutkuje bolem brzucha i sutki mi sie powiekszyly, ale piersi mnie nie bola.
Zrobie bete jednak we wtorek; mam kilka dni wolnego i w sr wracam do pracy wiec wole zrobic jak bede w domu.
Eve a Ty jak tam?

Nie nie nie jestem na żadnym wyciszeniu . Z @ w sierpniu zaczynam antyki i tyle po 19 dniach antyków mam kontrol i jak ok to zacznę zastrzyki .

Eve a Ty jak tam?

U mnie spokój. Przestalam sie doszukiwać jakichś mini objawów i czekam po prostu. Bez większego entuzjazmu. Wczoraj przyjechaliśmy nad morze, we wt po południu wracamy do domu i w środę zrobię betę.

Ewunka, aż nie wiem co napisać. Już widzę w jakim szoku byłaś, ale myślę, że niedługo z tego beznadziejnego przypadku będzie piękna ciąża ;)
W szoku juz zaczęłam być jak mi powiedziała ze prawy jajnik zniósł jajko. ....
Teraz mimo wszystko są we mnie pozytywne emocje coś co wydawało się niemożliwe ......
Skoro sama dałam rade troszkę to in vitro może da rade bardziej .
No ale nic teraz nowy cykl nowe możliwości :)

Cześć dziewczyny! Dziś mam kryzys...
Od kilku dni boli mnie brzuch w podobny sposób jak w poprzednich ciążach pozamacicznych. Co prawda nie mam juz jajowodów, ale wiem ze taka ciąża jest wciąż prawdopodobna.
Ból to kilkusekundowe kłucie w dole brzucha promieniujące do krocza :-(

reklama
Cześć dziewczyny! Dziś mam kryzys...
Od kilku dni boli mnie brzuch w podobny sposób jak w poprzednich ciążach pozamacicznych. Co prawda nie mam juz jajowodów, ale wiem ze taka ciąża jest wciąż prawdopodobna.
Ból to kilkusekundowe kłucie w dole brzucha promieniujące do krocza :-(

Nie znam się na ciążach pozamacicznych ale ja w normalnej ciąży miewałam takie bóle.

Do góry