reklama
Dziewczyny bede zaglądała i trzymała za was kciuki mocno [emoji110][emoji110][emoji110] dziękuje , ze byłyście ze mną [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ilka bardzo mi przykro.. Mimo wszystko mocno wierze,ze Ci sie uda i trzymam strasznie mocno kciuki za Ciebie
katharina203
Fanka BB :)
Ilka tak bardzo mi przykro...jakie to zycie jest niesprawiedliwe...tule cie...
Marzen...szczesliwa 7...bedzie wszystko super...
Marzen...szczesliwa 7...bedzie wszystko super...
kilosierra
Dziewczyny, wiecie skąd sie bierze pobolewanie brzucha po transferze, ale tez w tradycyjnej bardzo wczesnej ciąży? Któraś z Was pisała, ze lekarz twierdzi ze to nie ma nic wspólnego z ciąża (za mała). Ból jednak występuje - dodam, ze przed okresem mnie brzuch nie boli jakoś specjalnie...
nieagatka
Ilka przykro mi bardzo... Wyobrazam sobie, ze zadne slowa teraz Cie nie pociesza, wiec poprostu duzo sily Ci zycze.
Marzen - super wynik. Trzymamy kciuki
Marzen - super wynik. Trzymamy kciuki
BeataWarszawa
Hej u mnie tak mówił. U mnie ból pojawił się w 6 dniu po transferze. Do 6 dnia nic nie czułam, zero jakiegokolwiek bólu. Powiedział mi,że kilka dni to za wcześnie aby bóle, które czułam były wywołane transferem.Dziewczyny, wiecie skąd sie bierze pobolewanie brzucha po transferze, ale tez w tradycyjnej bardzo wczesnej ciąży? Któraś z Was pisała, ze lekarz twierdzi ze to nie ma nic wspólnego z ciąża (za mała). Ból jednak występuje - dodam, ze przed okresem mnie brzuch nie boli jakoś specjalnie...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Tez nie wiem skąd ten ból. Jak mnie zaczęło boleć, to mój mąż przekopal pół internetu i znalazł wiele wpisów dziewczyn,które skarżył się na bóle po oo tygodniu od transferu. Ale też nie wiadomo skąd one.Hej u mnie tak mówił. U mnie ból pojawił się w 6 dniu po transferze. Do 6 dnia nic nie czułam, zero jakiegokolwiek bólu. Powiedział mi,że kilka dni to za wcześnie aby bóle, które czułam były wywołane transferem.
kilosierra
Hej u mnie tak mówił. U mnie ból pojawił się w 6 dniu po transferze. Do 6 dnia nic nie czułam, zero jakiegokolwiek bólu. Powiedział mi,że kilka dni to za wcześnie aby bóle, które czułam były wywołane transferem.
Mnie bolał wczoraj wieczorem - 4dpt, dziś rownież, do tego delikatny ból krzyży...
Kiedy byłam w naturalnej ciąży tez taki ból występował, tylko może nieco pózniej ;-)
I jeszcze jedno pytanie. Wiadomo w którym dpt dochodzi do potencjalnej implantacji zarodka?
nieagatka
Jak tu slusznie ktos napisal - pierwszym symptomem ciazy jest pozytywna beta... Mysle, ze nie ma sensu sie nakrecac kluciem, bolem czy ciagnieciem brzucha. Po prostu musimy czekac i nie zwariowac
reklama
butterfly1331
Moderator
A co miałaś podane? Jeśli blastocystę, to implantacja jest między 4 a 5 dniem. Nie pamiętam jak jest z zarobkami 2-3 dniowymi.Mnie bolał wczoraj wieczorem - 4dpt, dziś rownież, do tego delikatny ból krzyży...
Kiedy byłam w naturalnej ciąży tez taki ból występował, tylko może nieco pózniej ;-)
I jeszcze jedno pytanie. Wiadomo w którym dpt dochodzi do potencjalnej implantacji zarodka?
Podziel się: