Do naszego forumowego kalendarzaGdzie i w jakim celu wpisujecie daty planowanej bety? Ja tez poproszę :-) 19 lipca :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
butterfly1331
Moderator
Beata, a czemu odstawiłaś owoce? Ja nie jem cukru, ale owoce wcinam wszystkie i dużo. To najlepsze źródło witaminSą jakieś plusy
Mi bardziej brakuje jedzenia owoców czereśnie, banany
Ciasta mniej,choć zbliżają się ur mojego siostrzeniec, i tort robi moja koleżanka. .
Jak tu nie zjeść takiego cuda
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Nie odstawiłam wszystkichBeata, a czemu odstawiłaś owoce? Ja nie jem cukru, ale owoce wcinam wszystkie i dużo. To najlepsze źródło witamin
Tylko te zawierające duża ilość cukrów jak np banany.
A tak to jem maila, kiwi itp
BeataWarszawa
Kawy to tak,ale nic nie mówili u mnie o herbacie czy słodyczach.Dziewczyny a co do diety po transferze, to rozumiem zero kawy, herbaty i słodyczy... Tak? Czego jeszcze unikać?
Ale widzę, że każda klinika inaczej
Tzn ja co do diety nie miałam konkretnych wytycznych, tylko sama zastanawiam się co jeść a czego nie żeby zwiększyć szanse. Chociaż sama nie wiem czy to faktycznie ma aż tak duży wpływ, bo jak ma się udać to i tak się uda.Kawy to tak,ale nic nie mówili u mnie o herbacie czy słodyczach.
butterfly1331
Moderator
Mi powiedzieli, że mam żyć normalnie. Kawę sama odrzuciłam, nie miałam na nią ochoty (a jestem kawoholiczką ). O herbacie i słodyczach pierwsze słyszęDziewczyny a co do diety po transferze, to rozumiem zero kawy, herbaty i słodyczy... Tak? Czego jeszcze unikać?
kilosierra
Kawy to tak,ale nic nie mówili u mnie o herbacie czy słodyczach.
Mi o kasie nic nie wspominali. Piję jedną rozpuszczalną dziennie, rano - choć to bardziej mleko z kawą ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
iga2421
Witam nowe dziewczyny super ze dolaczylyscie; )
Ja coraz bliżej do wizyty i juz mam stresa ze wszystko na nowo cały ból po punkcji itd
Natalka bedzie dobrze. Juz nie moge doczekać się twojej wizyty!
Witam nowe dziewczyny Fajnie że dołączyłyście. W grupie raźniej.
Podziel się: