Dziś polecam karpatkę I chyba się zabiorę w końcu za pierogi z jagodamiEvę. ..to my chętnie później skosztujemy tych Twoich specjałów
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Uwielbiam karpatke aaaaaa kurcze a musiałam odstawić cukier :'(Dziś polecam karpatkę I chyba się zabiorę w końcu za pierogi z jagodami
Tez Lubie robić pierogi z jagodami bajka
Ale smaka robisz
Ewunka
Dokładnie każdy jest inny i każdemu robi kto inny Ja po punkcji nie brałam nic przeciwbolowego a dzień po poszłam do pracy . Żołądek mi dokuczal ale to zawsze po uspieniu.Czytałam przed punkcją opinie dziewczyn, które generalnie brzmiały tak, że to nic nie boli itp.
Prawda jest taka, że kazdy organizm reaguje indywidualnie i każda z nas ma inny próg odczuwania bólu.
Mam nadzieje, że wytrzymasz punkcję zarówno fizycznie jak i psychicznie :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Ale są też przypadki uparte jak osioł czyli ja
Am 1.7 po operacji wycięcia Wodnika i torbieli endo .
1 stymulacjia brak odpowiedzi przerwana
2 stymulacjia 8 komórek 4 owocyty zarodków brak.
Teraz będzie 3 .
Nadal staram się podchodzić do tego na spokojnie
Przecież idzie coraz lepiej
Albo ja - AMH 2,7. Po punkcji 9 jajek, ale tylko 1 nadalo sie do transferu. Zero mrozakow. Zobaczymy z jakim wynikiem w przyszym tyg...
Ewunka
Ja też. .... i źle mi z tym buuuuuuu czasem skubne ciasteczko do tego ograniczyć gluten i laktoze i 3 kilo mniej na wadzeUwielbiam karpatke aaaaaa kurcze a musiałam odstawić cukier :'(
Tez Lubie robić pierogi z jagodami bajka
Ale smaka robisz
Ewunka
Za 1 razem miałaś transfer jest dobrze ! Malina z endometrioza i 1 jajnikiem miała 3 zarodki podali jej 2 i 1 z nią został i to za 1 podejściem . Tylko wczoraj nie dla znać co dalejAlbo ja - AMH 2,7. Po punkcji 9 jajek, ale tylko 1 nadalo sie do transferu. Zero mrozakow. Zobaczymy z jakim wynikiem w przyszym tyg...
BeataWarszawa
Są jakieś plusyJa też. .... i źle mi z tym buuuuuuu czasem skubne ciasteczko do tego ograniczyć gluten i laktoze i 3 kilo mniej na wadze
Mi bardziej brakuje jedzenia owoców czereśnie, banany
Ciasta mniej,choć zbliżają się ur mojego siostrzeniec, i tort robi moja koleżanka. .
Jak tu nie zjeść takiego cuda
kilosierra
Jeju dziewczyny dzięki jeszcze raz za powitanie ale nas tutaj dużo nowe strony przybywają w błyskawicznym tempie, nie mogę nadążyć z czytaniem
Ja nawet nie czytam :-) wszystkie dobre wiadomości będę odbierać na bieżąco :-)
reklama
Dziewczyny a jak to jest z tym transferem i później po nim... Czy faktycznie są jakieś konkretne zalecenia, dzięki którym szanse rosną? Np. dużo leżeć, nie przemęczać się, odpowiednia dieta, leżeć jakiś czas po transferze itp.?
Podziel się: