reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi powiedzieli, że mam żyć normalnie. Kawę sama odrzuciłam, nie miałam na nią ochoty (a jestem kawoholiczką ;) ). O herbacie i słodyczach pierwsze słyszę :)
U mnie też nic nie mówili. Kawę co prawda też sama odstawiłam plus Małż na mnie krzywo patrzył :) ale ze słodyczami to cóż...podjem sobie czasem coś. Jak się naczytałam różnych wpisów na forach to dołączyłam maślankę,ale litr dziennie ciężko przerobić ;)

Dziewczyny a co do diety po transferze, to rozumiem zero kawy, herbaty i słodyczy... Tak? Czego jeszcze unikać?

Ej no co ty! Po transferze masz się traktować jak kobieta w ciąży czyli zero alkoholu a przyjemnosci w postaci słodyczy nie są zabronione. Wiadomo wszystko z umiarem ale nie od razu wyrzec się wszystkiego.

Ej no co ty! Po transferze masz się traktować jak kobieta w ciąży czyli zero alkoholu a przyjemnosci w postaci słodyczy nie są zabronione. Wiadomo wszystko z umiarem ale nie od razu wyrzec się wszystkiego.
Ja alkoholu prawie w ogóle nie piję, nie lubię. Tak tylko zastanawiam się co robić aby zwiększyć szanse na przyszłość.

U mnie też nic nie mówili. Kawę co prawda też sama odstawiłam plus Małż na mnie krzywo patrzył :) ale ze słodyczami to cóż...podjem sobie czasem coś. Jak się naczytałam różnych wpisów na forach to dołączyłam maślankę,ale litr dziennie ciężko przerobić ;)
Ja maślanki nie przełknę, nie lubię nabiału. Ale piłam jogurty owocowe.

Ja alkoholu prawie w ogóle nie piję, nie lubię. Tak tylko zastanawiam się co robić aby zwiększyć szanse na przyszłość.

Twój organizm musi sam sobie z tym poradzić. Wypicie kawy, zjedzenie tabliczki czekolady czy wypicie morza maślanki ani niczego nie przekreśla, ani niczego nie gwarantuje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry