ja tak samoMi o kasie nic nie wspominali. Piję jedną rozpuszczalną dziennie, rano - choć to bardziej mleko z kawą ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U mnie też nic nie mówili. Kawę co prawda też sama odstawiłam plus Małż na mnie krzywo patrzył ale ze słodyczami to cóż...podjem sobie czasem coś. Jak się naczytałam różnych wpisów na forach to dołączyłam maślankę,ale litr dziennie ciężko przerobićMi powiedzieli, że mam żyć normalnie. Kawę sama odrzuciłam, nie miałam na nią ochoty (a jestem kawoholiczką ). O herbacie i słodyczach pierwsze słyszę
iga2421
Fanka BB :)
Dziewczyny a co do diety po transferze, to rozumiem zero kawy, herbaty i słodyczy... Tak? Czego jeszcze unikać?
Ej no co ty! Po transferze masz się traktować jak kobieta w ciąży czyli zero alkoholu a przyjemnosci w postaci słodyczy nie są zabronione. Wiadomo wszystko z umiarem ale nie od razu wyrzec się wszystkiego.
Ja alkoholu prawie w ogóle nie piję, nie lubię. Tak tylko zastanawiam się co robić aby zwiększyć szanse na przyszłość.Ej no co ty! Po transferze masz się traktować jak kobieta w ciąży czyli zero alkoholu a przyjemnosci w postaci słodyczy nie są zabronione. Wiadomo wszystko z umiarem ale nie od razu wyrzec się wszystkiego.
butterfly1331
Moderator
Ja maślanki nie przełknę, nie lubię nabiału. Ale piłam jogurty owocowe.U mnie też nic nie mówili. Kawę co prawda też sama odstawiłam plus Małż na mnie krzywo patrzył ale ze słodyczami to cóż...podjem sobie czasem coś. Jak się naczytałam różnych wpisów na forach to dołączyłam maślankę,ale litr dziennie ciężko przerobić
Ewunka
Ja jak pytałam o kawę to mi powiedziała ze mogę przy stymulacji transferze i ciąży i po ciąży
kilosierra
Ja alkoholu prawie w ogóle nie piję, nie lubię. Tak tylko zastanawiam się co robić aby zwiększyć szanse na przyszłość.
Twój organizm musi sam sobie z tym poradzić. Wypicie kawy, zjedzenie tabliczki czekolady czy wypicie morza maślanki ani niczego nie przekreśla, ani niczego nie gwarantuje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Tak mi się chce dziś spać ze ledwo na oczy patrze jest mi zimno brrrr stopy i dłonie jak lody. .......
Włączyłam wczoraj w sypialni na godzinkę przed snem muzykę relaksująca reiki i chyba do dziś mnie trzyma
Włączyłam wczoraj w sypialni na godzinkę przed snem muzykę relaksująca reiki i chyba do dziś mnie trzyma
butterfly1331
Moderator
Albo Cię coś rozkłada Na wszelki wypadek wypij herbatę z miodem i cytryną.Tak mi się chce dziś spać ze ledwo na oczy patrze jest mi zimno brrrr stopy i dłonie jak lody. .......
reklama
Ewunka
Zaraz tak zrobię !!!Albo Cię coś rozkłada Na wszelki wypadek wypij herbatę z miodem i cytryną.
A co Ty za badania dziś robiłaś. ?
Podziel się: