reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To daj koniecznie znać, jak to wygląda :) Ile trwa taka jedna sesja?
Ja wczoraj miałam 1,5h
Dużo na początku rozmawialysmy, podczas rozmowy cały czas trzymała palce na moich nadgarstkach :)
Potem 20 min z iglami, masaż głowy, zalecenia.
Nawet nie wiem,kiedy zlecialo te 1.5h
Kolejne mają być ok 1h-1h15 ,z tego co mówiła.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagodaaga, najprawdopodobniej masz podrażnienia po luteinie i niekoniecznie od aplikacji, ale od składu tego leku. U mnie było identycznie, zmieniono mi lek (gameta) i wszytsko wróciło do normy. Koniecznie powiedz dzis o tym lekarzowi. W transferze to nie przeszkodzi. Powodzenia :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tu dziś owocowo :)
Jagoda , Malina POWODZENIA !!! :D
Jagoda ja też miałam uczulenie na luteine, z każdym dniem było gorzej więc też polecam zmianę.

Dziewczyny trzymam dziś kciuki za Was :)

Ja jestem 4dpt i nie czuję zupełnie nic..Jakoś tak dziwnie mi bez żadnych objawów i gdyby nie leki to zupełnie bym o wszystkim zapomniała.Nie wiem czy to dobrze czy źle.. Przed transferem miałam mega bolące piersi, jak przed okresem a nawet i gorzej,a teraz nic.

Ja jestem 4dpt i nie czuję zupełnie nic..Jakoś tak dziwnie mi bez żadnych objawów i gdyby nie leki to zupełnie bym o wszystkim zapomniała.Nie wiem czy to dobrze czy źle.. Przed transferem miałam mega bolące piersi, jak przed okresem a nawet i gorzej,a teraz nic.
Ja miałam po transferze strasznie bolące piersi,rozmawiałam o tym z lekarzem to powiedział, że to za wcześnie żeby czuć jakieś objawy i powiedział ze to nie miało związku z transferem. Ale może to tak u mnie :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry