reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To daj koniecznie znać, jak to wygląda :) Ile trwa taka jedna sesja?
Ja wczoraj miałam 1,5h
Dużo na początku rozmawialysmy, podczas rozmowy cały czas trzymała palce na moich nadgarstkach :)
Potem 20 min z iglami, masaż głowy, zalecenia.
Nawet nie wiem,kiedy zlecialo te 1.5h
Kolejne mają być ok 1h-1h15 ,z tego co mówiła.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagodaaga, najprawdopodobniej masz podrażnienia po luteinie i niekoniecznie od aplikacji, ale od składu tego leku. U mnie było identycznie, zmieniono mi lek (gameta) i wszytsko wróciło do normy. Koniecznie powiedz dzis o tym lekarzowi. W transferze to nie przeszkodzi. Powodzenia :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tu dziś owocowo :)
Jagoda , Malina POWODZENIA !!! :D
Jagoda ja też miałam uczulenie na luteine, z każdym dniem było gorzej więc też polecam zmianę.

Dziewczyny trzymam dziś kciuki za Was :)

Ja jestem 4dpt i nie czuję zupełnie nic..Jakoś tak dziwnie mi bez żadnych objawów i gdyby nie leki to zupełnie bym o wszystkim zapomniała.Nie wiem czy to dobrze czy źle.. Przed transferem miałam mega bolące piersi, jak przed okresem a nawet i gorzej,a teraz nic.

Ja jestem 4dpt i nie czuję zupełnie nic..Jakoś tak dziwnie mi bez żadnych objawów i gdyby nie leki to zupełnie bym o wszystkim zapomniała.Nie wiem czy to dobrze czy źle.. Przed transferem miałam mega bolące piersi, jak przed okresem a nawet i gorzej,a teraz nic.
Ja miałam po transferze strasznie bolące piersi,rozmawiałam o tym z lekarzem to powiedział, że to za wcześnie żeby czuć jakieś objawy i powiedział ze to nie miało związku z transferem. Ale może to tak u mnie :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry