reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ej dziewczyny a slyszalyscie cos na temat diety wysokobialkowej? Bo ja poczytalam troche o zaleceniach po transferze i tu w ES zalecaja diete bogata w proteiny. Wiecej ryb, miesa, jaj, jogurtow. Obilo sie cos Wam?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ej dziewczyny a slyszalyscie cos na temat diety wysokobialkowej? Bo ja poczytalam troche o zaleceniach po transferze i tu w ES zalecaja diete bogata w proteiny. Wiecej ryb, miesa, jaj, jogurtow. Obilo sie cos Wam?

Mi lekarz po punkcji kazał pic białko serwantkowe dieta lekkostrawna i nie pic kawy tylko dużo wody

Eve niech się kropek wgryza ;)
Marzen trzymam kciuki za twoje jajca:D I za dobre wyniki :) u mnie też nie badają progesteronuo_O
Czytam wasze posty na temat tsh i się tak zastanawiam dlaczego mój lekarz nie zlecił mi tego badania o_O
U mnie tarczyca rodzinna, ale ja nigdy nie miałam problemów ( tak mi się wydaje).

Marzen mi wogole progesteronu nie badali. Od dnia punkcji dostalam 600mg progesteronu na dobe i tak mam brac do nastepnej wizyty - 3 tyg po transferze.

Ja tez nie miałam progesteronu badanego, a teraz mam go zaleconego o polowe mniej od Ciebie.

Ja gdzies na forach o tym czytałam. W mojej klinice nic nie powiedzieli o zaleceniach na "po transferze".

Eve niech się kropek wgryza ;)
Marzen trzymam kciuki za twoje jajca:D I za dobre wyniki :) u mnie też nie badają progesteronuo_O
Czytam wasze posty na temat tsh i się tak zastanawiam dlaczego mój lekarz nie zlecił mi tego badania o_O
U mnie tarczyca rodzinna, ale ja nigdy nie miałam problemów ( tak mi się wydaje).
Może zapytaj lekarza.
A miałaś juz udane transfery? Sorki,że pytam ale nie znam wszystkich Waszych historii :)
Takie badanie możesz też zrobić prywatnie,koszt ok 30 zl

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi akurat brak kofeiny nie doskwiera, bo kawy nie pije. Ale na wszelki wypadek obiady mam rybno-miesno-warzywne. Na pewno nie zaszkodzi :)
Tylko permanentnie zmeczona jestem, ale mozliwe, ze to przez temp...

reklama
Do góry