reklama
katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie bada trzeba zrobic w 2dc jak sie zaczyna stymulacje. Oprocz progesteronu i estradiolu
katharina203
Bo zapomnialam
annemarie
A po co juz te badania robic?kazal ci lekarz?Bo zapomnialam
annemarie
Problem w tym ze Maca nie jest ziolem,nalezy do rodziny kapustowatych i najwieksze wartosci odzywcz czerpie sie z korzenia tejze rosliny.Terapie hormonalna uzupelnia sie bardzo czesto homeopatia,a to sa wlasnie ziola.Wiec mozna te dwie rzeczy laczyc.nie mowie ze na wlasna reke,a pod okiem homeopaty.Zobacz załącznik 762658 Ja dostałam od mojego fizjo to i przypuszczam że to ruszyło mój jajnik + masaże . Mam to odstawić przed stymulacja . Nie łączyć ziołek ze hormonami.
butterfly1331
Moderator
Jagoda, powodzenia podczas punkcji I miłego weekendu dla wszystkich
Która to była specjalistką od zgubionej @? W czwartek wizyta, a tego mojego dziada nie ma o czasie :/
Która to była specjalistką od zgubionej @? W czwartek wizyta, a tego mojego dziada nie ma o czasie :/
Ewunka
Nazwałam to "ziołkiem " chodź to Maca masz rację.Problem w tym ze Maca nie jest ziolem,nalezy do rodziny kapustowatych i najwieksze wartosci odzywcz czerpie sie z korzenia tejze rosliny.Terapie hormonalna uzupelnia sie bardzo czesto homeopatia,a to sa wlasnie ziola.Wiec mozna te dwie rzeczy laczyc.nie mowie ze na wlasna reke,a pod okiem homeopaty.
A u Ciebie jak .? Podchodzisz w lipcu. ? Czy czekasz na wyniki i sierpień .?
Ostatnia edycja:
Ewunka
Zaraz zatańcze tylko z prscy wyjde ......będzie najpóźniej na jutroJagoda, powodzenia podczas punkcji I miłego weekendu dla wszystkich
butterfly1331
Moderator
Na jutro ostatecznie może być, bo lekarz w piątek jedzie na urlop i dlatego wizyta w czwartek. A USG z okresem, to jednak średnio fajnie :/ Nigdy mi się okres nie spóźniał, jeśli już to był 2 dni wcześniej, a teraz jak trzeba,żeby był punktualnie, to dziad zastrajkował :/Zaraz zatańcze tylko z prscy wyjde ......będzie najpóźniej na jutro
reklama
annemarie
wywnioskowalam z twojej wypowiedzi,ze odstawiasz przed stymulacja bo to ziolo,w sumie warzywoNazwałam to "ziołkiem " chodź to Maca masz rację.
A u Ciebie jak .? Podchodzisz w lipcu. ? Czy czekasz na wyniki i sierpień .?
na razie sie bujam i czekam na wyniki,a potem zobaczymy ,w jakim kierunku to pojdzie.
Podziel się: