reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

2016-07-09 10.00.40.jpg
Ja dostałam od mojego fizjo to i przypuszczam że to ruszyło mój jajnik + masaże . Mam to odstawić przed stymulacja . Nie łączyć ziołek ze hormonami.

Załączniki

• 2016-07-09 10.00.40.jpg
    2016-07-09 10.00.40.jpg
    204,9 KB · Wyświetleń: 616
reklama
Zobacz załącznik 762658 Ja dostałam od mojego fizjo to i przypuszczam że to ruszyło mój jajnik + masaże . Mam to odstawić przed stymulacja . Nie łączyć ziołek ze hormonami.
Problem w tym ze Maca nie jest ziolem,nalezy do rodziny kapustowatych i najwieksze wartosci odzywcz czerpie sie z korzenia tejze rosliny.Terapie hormonalna uzupelnia sie bardzo czesto homeopatia,a to sa wlasnie ziola.Wiec mozna te dwie rzeczy laczyc.nie mowie ze na wlasna reke,a pod okiem homeopaty.

Jagoda, powodzenia podczas punkcji :) I miłego weekendu dla wszystkich :)

Która to była specjalistką od zgubionej @? W czwartek wizyta, a tego mojego dziada nie ma o czasie :/

Problem w tym ze Maca nie jest ziolem,nalezy do rodziny kapustowatych i najwieksze wartosci odzywcz czerpie sie z korzenia tejze rosliny.Terapie hormonalna uzupelnia sie bardzo czesto homeopatia,a to sa wlasnie ziola.Wiec mozna te dwie rzeczy laczyc.nie mowie ze na wlasna reke,a pod okiem homeopaty.
Nazwałam to "ziołkiem " chodź to Maca masz rację.
A u Ciebie jak .? Podchodzisz w lipcu. ? Czy czekasz na wyniki i sierpień .?

Ostatnia edycja:
Zaraz zatańcze tylko z prscy wyjde ......będzie najpóźniej na jutro:D
Na jutro ostatecznie może być, bo lekarz w piątek jedzie na urlop i dlatego wizyta w czwartek. A USG z okresem, to jednak średnio fajnie :/ Nigdy mi się okres nie spóźniał, jeśli już to był 2 dni wcześniej, a teraz jak trzeba,żeby był punktualnie, to dziad zastrajkował :/

reklama
Nazwałam to "ziołkiem " chodź to Maca masz rację.
A u Ciebie jak .? Podchodzisz w lipcu. ? Czy czekasz na wyniki i sierpień .?
wywnioskowalam z twojej wypowiedzi,ze odstawiasz przed stymulacja bo to ziolo,w sumie warzywo;)
na razie sie bujam i czekam na wyniki,a potem zobaczymy ,w jakim kierunku to pojdzie.:)

Do góry