reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może melisa?
Ja nic nie brałam ale myślę, że melisa chyba nie zaszkodzi.
Zapytaj w aptece.
Przykro mi,że masz taką stresująca prace :(
Po transferze planujesz wolne? Urlop lub zwolnienie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja lekarka wiedzac jaka mam prace a zwlaszcza ludzi i ze dojezdzam do nuej 50km powiedziala ze l4 to podstawa u mnie...po transferze tym bardziej. Choc ja sie balam to po iui tez zawsze sama z siebie wypisywala mi 2 tyg zwolnienia...

Piękny wynik :)
Kurcze przed transferem będę chyba co 3 dni sprawdzać sobie tsh ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
W dodatku najlepiej czuje sie fizycznie tez przy takim wyniku nie jestem ospala, nie wylatuja mi wlosy , serce tez spokojne i jest miod malina. Teraz mam 1.46 gorzej juz znosze, ale nie chce za wiele w ciazy zbijac. Za 3 tyg robie kontrolne badania i ide pozniej do endo z wynikiem, bo tabletki sie koncza. Po porodzie bede planowala znowu w miare zbic, zeby nie zostac lysa :D a i cicha nadzieje mam ze moze sie uda naturals po oczyszczeniu organizmu, pozyjemy zobaczymy.

Ja tsh mialam robione jak zaczynalam leczenie. Bylo w normie ale nie bylo mniejsze niz 1. Czy jakbym chciala teraz sprawdzic tsh to musze konkretnie badanie zrobic w ktoryms dniu cyklu czy to obojętne?

Ja tsh mialam robione jak zaczynalam leczenie. Bylo w normie ale nie bylo mniejsze niz 1. Czy jakbym chciala teraz sprawdzic tsh to musze konkretnie badanie zrobic w ktoryms dniu cyklu czy to obojętne?
Obojetne, przynajmniej mnie nigdy nikt nie mowil ze na to musi byc konkretny dzien :) Wazne by byc naczczo.

reklama
Do góry