Ewunka
Fanka BB :)
Nie wiem jak ona tych pacjentów leczyła hi hi hiA do tego psychiatra w ciąży[emoji14]szalejace hormony
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem jak ona tych pacjentów leczyła hi hi hiA do tego psychiatra w ciąży[emoji14]szalejace hormony
Może rozdawala wszystkim pastylki szczęściaNie wiem jak ona tych pacjentów leczyła hi hi hi
Super,że może sobie na to pozwolić.Powiem wam ze jednak większość dziewczyn bierze zwolnienie od razu jak zachodzi w ciąże, nawet jak nie jest to ciąża zagrożona bo mając 100% płatne zwolnienie nie opłaca sie pracować. Ja osobiście będę chodzić tyle ile dam radę, ale ja pracuje u siebie wiec mogę przyjść na godzinę dziennie i tez będzie dobrze. Jakoś smutno by mi było 9 miesięcy w domu, chyba ze będzie potrzeba leżeć to co innego.
Teraz zaczelam sie martwic jak to przeczytalam..ja tez lecze sie od lat..na nadczynnosc tarczycy choroba gravsa beshedowa...na chwile obecna sytuacja opanowana od 3 miesiecy bez lekow, ale miesiac temu tsh 2,6...moja endokrynolog powiedziAla ze ok...i nic nie mowila ze to moze zaszkodzic przy planowanym in vitro ( kazala tylko od razu powtorzyc badanie jK bym zaszla w ciaze i przyjsc z wynikiem....jejka no((Hej,ja się leczę co prawda w Warszawie ,mogę powiedzieć z mojego przykładu.
Jestem po 1 nieudanej próbie. Postanowiłam pójść dziś na konsultacje do ginekologa endokrynolog, bo obawiam się ze zignorowano u mnie problem z tarczyca :/
Pan dr,który mi super wszystko wytłumaczył, fajnie dziś powiedział. Ze musimy pamiętać, że te kliniki żyją z in vitro i to im bardziej zależy na tym żeby nas do tego nakłonić.
Jedyne co mogę doradzić to jeśli masz jakiekolwiek obawy, może warto zasięgnąć opinii innego lekarza. Nie zaszkodzi a może coś podpowie.
Taki wynik jest ok,bo norma jest do ok 4....ale w sytuacji,kiedy starasz się o dziecko tsh powinno być maksymalnie 1.5 .Teraz zaczelam sie martwic jak to przeczytalam..ja tez lecze sie od lat..na nadczynnosc tarczycy choroba gravsa beshedowa...na chwile obecna sytuacja opanowana od 3 miesiecy bez lekow, ale miesiac temu tsh 2,6...moja endokrynolog powiedziAla ze ok...i nic nie mowila ze to moze zaszkodzic przy planowanym in vitro ( kazala tylko od razu powtorzyc badanie jK bym zaszla w ciaze i przyjsc z wynikiem....jejka no((
Czyli moj wynik nie jest dobry?Taki wynik jest ok,bo norma jest do ok 4....ale w sytuacji,kiedy starasz się o dziecko tsh powinno być maksymalnie 1.5 .
Dlatego dziś zwiększył mi dawkę euthyrox'u z 50 na 75 i sprawdzenie tsh za miesiąc.
Nie jestem lekarzem,ale z tego co mi dziś Pan dr powiedział to mój wynik 2.48 był za wysoki i powinnam zbić do tych 1.5Czyli moj wynik nie jest dobry?