reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Inofem 2x1
Femibion 1
Vigantoletten 1
Magne b6 max 3x1
Akard 1
Nie wiem co jeszcze z witamin...i nie wiem jakich pokarmow mam jesc wiecej
Podobno duzo nabialu trzeba jesc takiego tlustego nie tam 0% jajek swierzych warzyw i owocow ale czy to cos daje nie wiem.
Ja biore femibion 1 koenz Q10 wit D wit E wit C 1000 mleczko pszczele magnez z b6 wit B complex ale z tymi pojedynczymi witaminami nie przesadzam od kad zakupilam femibion bo tam jest wszystko
Kupilam kielkownice i zajadamy rozne kielki w nich tez witamin od groma

reklama
Czytałam cos o wypełnionym pęcherzu do transferu? Z tym zostaniem na noc tez sie wlasnie zastanawiałam,bo tak jak mówisz droda słaba jest do Olsztyna.
A eve jak masz zrobione hybrydowe pazurki albo tipsy to do transferu radze zdjac bo jak ja bylam to ordynator przekazywal pielegniarkom ze jak bedzie ktoras dama miala tipsy czy cos w tym rodzaju to ma zdjac chociaz jeden. Dzien wczesniej mieli zapasc u dziewczyny i odtatowali ja w ostatnim momencie bo wlasnie nie bylo widac paznokci a to one sinieja pierwsze.
Hehe oczywiscie nie strasze ale przekazuje co slyszalam

Jestem. Jest jeden bardzo dobrej jakosci i dwa kiepskie. Jutro sie okaze czy te dwa dortwaly... Troche mnie to zalamalo, ale co zrobic... Dobrze, ze choc jest ten jeden.
Transfer jutro o 11h30. 45min wczesniej mam wypic 3 szklanki wody i zazyc relanium. Nie wolno sikac. Nie wolno uzywac perfum, zadne z nas. Moge zjesc sniadanie, ale zadnej kawy ani coli ani herbaty. Tylko woda albo sok.
Gratulacje Eve, super wynik [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie lam sie tu na forum duzo dzuewczyn z tych kiepskich zarodkow mialo ciaze :)
Co do perfum hehe ja tez na punkcje i transfer ppszlam taka sote bez makijarzu perfum. A jak zobaczylam dziewczyny ktore byly se mna to pelen makijarz ulozony fryz hehe pewnie perfumy tez byly :)
Trzymam kciuki za twoje kropki :)

Kochana nie lam sie tu na forum duzo dzuewczyn z tych kiepskich zarodkow mialo ciaze :)
Co do perfum hehe ja tez na punkcje i transfer ppszlam taka sote bez makijarzu perfum. A jak zobaczylam dziewczyny ktore byly se mna to pelen makijarz ulozony fryz hehe pewnie perfumy tez byly :)
Trzymam kciuki za twoje kropki :)
U mnie miałam być z pełnym pęcherzem i bez biżuterii :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A eve jak masz zrobione hybrydowe pazurki albo tipsy to do transferu radze zdjac bo jak ja bylam to ordynator przekazywal pielegniarkom ze jak bedzie ktoras dama miala tipsy czy cos w tym rodzaju to ma zdjac chociaz jeden. Dzien wczesniej mieli zapasc u dziewczyny i odtatowali ja w ostatnim momencie bo wlasnie nie bylo widac paznokci a to one sinieja pierwsze.
Hehe oczywiscie nie strasze ale przekazuje co slyszalam
Oo dobrze,że mówisz bo chciałam sobie właśnie dzisiaj hybrydę położyć :) W takim razie nie maluję ich wcale :)

Zadzwonię chyba w czwartek do Artemidy się dowiedzieć jakie dokładnie oni mają wymogi,żeby potem nie bylo zaskoczenia :)

Dziewczyny, tak się zastanawiam... to pytanie do tych z Was, które mają niedrożne jajowody- czy któraś z Was próbowała je udrożnić??
Czytałam teraz i oglądałam filmy jak można teraz wykonać taki zabieg i jestem ciekawa, czy miała któraś jakieś podejscie.
Ja miałam udrażnianie jajowody wpuszczanym kontrastem na USG i sie udało ;)

reklama
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty oraz transfer samych dobrych wiesci

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzie :)

6:Truskawka89 - wizyta pęcherzykowa
6: jagodaaga -kontrola w trakcie stymulacji
6: BeataWarszawa - wizyta po nowy plan dzialania
6: nieagatka - transfer

7: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
7: mavi - wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:kamka75 - betowanie 1
7: natula-transfer
8:Hess - usg w trakcie ciąży
8: MartiniM- usg połówkowe
8:marzen88 - wizyta w trakcie stymulacji
8: eve87- transfer