reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem. Jest jeden bardzo dobrej jakosci i dwa kiepskie. Jutro sie okaze czy te dwa dortwaly... Troche mnie to zalamalo, ale co zrobic... Dobrze, ze choc jest ten jeden.
Transfer jutro o 11h30. 45min wczesniej mam wypic 3 szklanki wody i zazyc relanium. Nie wolno sikac. Nie wolno uzywac perfum, zadne z nas. Moge zjesc sniadanie, ale zadnej kawy ani coli ani herbaty. Tylko woda albo sok.
Gratulacje Eve, super wynik [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest transfer jest dobrze .
Podajesz 1.? Czy 3 ? ☺

reklama
Czyli tak jak czytałam. Żadnych większych różnic a większe ryzyko ciąży pozamacicznej.
Nie ma co sobie tym głowy zawracac

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A miałaś pozamaciczną? Bo jeśli nie, to warto spróbować.
Mi za pierwszym razem się udało, po usunięciu zrostów zaszłam w ciążę naturalnie. Przy kolejnych próbach były pozamaciczne i już nic się nie dało zrobić.

Beata tak mi przykro :( ale trzeba myślec pozytywnie że kolejne podejście się uda.

Ja się dystansuje na Hiszpańskich plażach ale wszędzie dzieci aż smutno na sercu :(

Cześć dziewczyny czytam was codziennie i bardzo mi przykro z powodu braku bet u dziewczyn którym się nie udało "narazie" i gratulacje dla przyszłych mam.
Ja narazie odpoczywaj od tego wszystkiego ale coraz bliżej wizyty i ponownej mam nadzieję walki o swój cud.;)
Witam również nowe koleżanki zostańcie z nami to forum pomaga przetrwać to wszystko jakoś i zostaniecie tu doskonale zrozumiane wkoncu wszystkie tutaj przeżywaliśmy zarówno porażki jak i szczęśliwe momenty ;)))

Ewunka chcialabym 2 i tak sobie zapisali. Ale nie wiem czy bedzie z czego. Jutro sie okaze.
Dzis nie moj dzien, ale trudno. Damy rade.
Dzieki Wam wielkie [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A miałaś pozamaciczną? Bo jeśli nie, to warto spróbować.
Mi za pierwszym razem się udało, po usunięciu zrostów zaszłam w ciążę naturalnie. Przy kolejnych próbach były pozamaciczne i już nic się nie dało zrobić.
Nie miałam, czekam z utęsknieniem na pierwszą ciążę.
Czytałam, że w po udroznieniu powinno się odczekać od 6 do 12 miesięcy zanim się zacznie starać o dziecko.
Po jakim czasie zaszlas? Jaka metoda miałaś udraznianie?

Beata tak mi przykro :( ale trzeba myślec pozytywnie że kolejne podejście się uda.

Ja się dystansuje na Hiszpańskich plażach ale wszędzie dzieci aż smutno na sercu :(
No w takim miejscu to i ja bym się zdystansowala ;)
My palujemy jakiś wyjazd w pierwszym tygodniu sierpnia i zaraz po powrocie 2 podejście ;)

Nie miałam, czekam z utęsknieniem na pierwszą ciążę.
Czytałam, że w po udroznieniu powinno się odczekać od 6 do 12 miesięcy zanim się zacznie starać o dziecko.
Po jakim czasie zaszlas? Jaka metoda miałaś udraznianie?

Mi hsg udrożniło, kontrast pod dużym ciśnieniem. To było w maju, a zaszłam w sierpniu. 3 miesiące.

reklama
Do góry