reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Z tego wszystkiego zapomniałam spytać jak sie przygotować do transferu ☺️
Nie ma jakichs specjalnych przygotowan bierzesz leki wedlug rozpiski i tyle. Mozesz jesc bo tu juz nie ma znieczulenia. Dobrze jest zostac na noc i nie wracac tego samego dnia wynajac pokoj i lezec ja zaluje ze wracalam bo ani niebylo mi wygodnie lezec w samochodzie i wszystko boli a droga do Olsztyna do zajebistych nie nalezy zakret za zakretem :)

reklama
Witam wszystkie nowe i zasiedziale tutaj staraczki:D:D:Dprzeczytalam ze 10 stron i ciezko Was wszystkie ogarnac.Dla nowych dziewczyn info....mamy tutaj taka Grupe NAsze Historie,w ktorej sa opisane nasze starania i leczenia.Grupa jest zamknieta.Gdyby ktoras z Was chciala do grupy dolaczyc albo opisac swoija historie,napiszcie albo tutaj albo do mnie na pr.:):):):)
Mozesz mnie odblokowac uaktualnie dane :)

Dziewczyny wy jestescie takie madre zyciowo...doradzcie co jesc z pokarmow i jakie wit w trakcie stymulacji przed punkcja. Niby badania mam zrobione a czuje jakis niedosyt...ciagle mysle ze za malo zrobilam...

Nie ma jakichs specjalnych przygotowan bierzesz leki wedlug rozpiski i tyle. Mozesz jesc bo tu juz nie ma znieczulenia. Dobrze jest zostac na noc i nie wracac tego samego dnia wynajac pokoj i lezec ja zaluje ze wracalam bo ani niebylo mi wygodnie lezec w samochodzie i wszystko boli a droga do Olsztyna do zajebistych nie nalezy zakret za zakretem :)
Czytałam cos o wypełnionym pęcherzu do transferu? Z tym zostaniem na noc tez sie wlasnie zastanawiałam,bo tak jak mówisz droda słaba jest do Olsztyna.

Jestem. Jest jeden bardzo dobrej jakosci i dwa kiepskie. Jutro sie okaze czy te dwa dortwaly... Troche mnie to zalamalo, ale co zrobic... Dobrze, ze choc jest ten jeden.
Transfer jutro o 11h30. 45min wczesniej mam wypic 3 szklanki wody i zazyc relanium. Nie wolno sikac. Nie wolno uzywac perfum, zadne z nas. Moge zjesc sniadanie, ale zadnej kawy ani coli ani herbaty. Tylko woda albo sok.
Gratulacje Eve, super wynik [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem. Jest jeden bardzo dobrej jakosci i dwa kiepskie. Jutro sie okaze czy te dwa dortwaly... Troche mnie to zalamalo, ale co zrobic... Dobrze, ze choc jest ten jeden.
Transfer jutro o 11h30. 45min wczesniej mam wypic 3 szklanki wody i zazyc relanium. Nie wolno sikac. Nie wolno uzywac perfum, zadne z nas. Moge zjesc sniadanie, ale zadnej kawy ani coli ani herbaty. Tylko woda albo sok.
Gratulacje Eve, super wynik [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Juz trzymam mocno kciuki...i ten slaby zarodeczek tez da rade zobaczysz...

Do góry