reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z tego wszystkiego zapomniałam spytać jak sie przygotować do transferu ☺️
Nie ma jakichs specjalnych przygotowan bierzesz leki wedlug rozpiski i tyle. Mozesz jesc bo tu juz nie ma znieczulenia. Dobrze jest zostac na noc i nie wracac tego samego dnia wynajac pokoj i lezec ja zaluje ze wracalam bo ani niebylo mi wygodnie lezec w samochodzie i wszystko boli a droga do Olsztyna do zajebistych nie nalezy zakret za zakretem :)

reklama
Witam wszystkie nowe i zasiedziale tutaj staraczki:D:D:Dprzeczytalam ze 10 stron i ciezko Was wszystkie ogarnac.Dla nowych dziewczyn info....mamy tutaj taka Grupe NAsze Historie,w ktorej sa opisane nasze starania i leczenia.Grupa jest zamknieta.Gdyby ktoras z Was chciala do grupy dolaczyc albo opisac swoija historie,napiszcie albo tutaj albo do mnie na pr.:):):):)
Mozesz mnie odblokowac uaktualnie dane :)

Dziewczyny wy jestescie takie madre zyciowo...doradzcie co jesc z pokarmow i jakie wit w trakcie stymulacji przed punkcja. Niby badania mam zrobione a czuje jakis niedosyt...ciagle mysle ze za malo zrobilam...

Nie ma jakichs specjalnych przygotowan bierzesz leki wedlug rozpiski i tyle. Mozesz jesc bo tu juz nie ma znieczulenia. Dobrze jest zostac na noc i nie wracac tego samego dnia wynajac pokoj i lezec ja zaluje ze wracalam bo ani niebylo mi wygodnie lezec w samochodzie i wszystko boli a droga do Olsztyna do zajebistych nie nalezy zakret za zakretem :)
Czytałam cos o wypełnionym pęcherzu do transferu? Z tym zostaniem na noc tez sie wlasnie zastanawiałam,bo tak jak mówisz droda słaba jest do Olsztyna.

Jestem. Jest jeden bardzo dobrej jakosci i dwa kiepskie. Jutro sie okaze czy te dwa dortwaly... Troche mnie to zalamalo, ale co zrobic... Dobrze, ze choc jest ten jeden.
Transfer jutro o 11h30. 45min wczesniej mam wypic 3 szklanki wody i zazyc relanium. Nie wolno sikac. Nie wolno uzywac perfum, zadne z nas. Moge zjesc sniadanie, ale zadnej kawy ani coli ani herbaty. Tylko woda albo sok.
Gratulacje Eve, super wynik [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem. Jest jeden bardzo dobrej jakosci i dwa kiepskie. Jutro sie okaze czy te dwa dortwaly... Troche mnie to zalamalo, ale co zrobic... Dobrze, ze choc jest ten jeden.
Transfer jutro o 11h30. 45min wczesniej mam wypic 3 szklanki wody i zazyc relanium. Nie wolno sikac. Nie wolno uzywac perfum, zadne z nas. Moge zjesc sniadanie, ale zadnej kawy ani coli ani herbaty. Tylko woda albo sok.
Gratulacje Eve, super wynik [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Juz trzymam mocno kciuki...i ten slaby zarodeczek tez da rade zobaczysz...

Do góry