reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkie nowe i zasiedziale tutaj staraczki:D:D:Dprzeczytalam ze 10 stron i ciezko Was wszystkie ogarnac.Dla nowych dziewczyn info....mamy tutaj taka Grupe NAsze Historie,w ktorej sa opisane nasze starania i leczenia.Grupa jest zamknieta.Gdyby ktoras z Was chciala do grupy dolaczyc albo opisac swoija historie,napiszcie albo tutaj albo do mnie na pr.:):):):)

Katharina ,co u ciebie nowego,dzialacie dalej,buziaki:)
Tak dzialam sama :) moj M bedzie w grudniu i tak bardzo bym chciala mu zrobic niespodzianke. No ale ze skutecznoscia pierwszych transferow roznie bywa. Jutro jem ostatnia tabl antykoncepcji i czekam na @. Jak wszystko bedzie ok to zaczynam stymulacje...leki juz w lodowce czekaja :) boje sie strasznie wyniku stymulacji ale jestem tez jakos podekscytowana. A co kochana u ciebie? Jak sie czujesz?

Tak dzialam sama :) moj M bedzie w grudniu i tak bardzo bym chciala mu zrobic niespodzianke. No ale ze skutecznoscia pierwszych transferow roznie bywa. Jutro jem ostatnia tabl antykoncepcji i czekam na @. Jak wszystko bedzie ok to zaczynam stymulacje...leki juz w lodowce czekaja :) boje sie strasznie wyniku stymulacji ale jestem tez jakos podekscytowana. A co kochana u ciebie? Jak sie czujesz?

przewaznie te pierwsze to takie sliwki robaczywki nikt nie wie co z tego bedzie,wiec podchodz do tego z rezerwa i spokojem,wiecej zrobic nie mozesz.A ja czekam na wyniki immunologii,nie wiem jeszcze jak dlugo,wczoraj pisalismy do kliniki czy startujemy od polowy lipca czy czekamy na immuno i dopiero w sierpniu.W pon.mamy androloga w planie,nie spodziewam sie atrakcji ale M. chce odchaczyc temat,wiec robimy...lykam witaminy ,pije jakies homeopatyczne mikstury i do przodu.A jak sie to krio nie powiedzie to zaczynamy od poczatku,tak sie to kreci:)

Teraz nam się uda :):):)
A na teraz trzeba czymś zająć myśli, wiec się biorę za generalne porządki,popracuj i może w końcu pojadę kupić komodę[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ja tez wszystkie meblowe pierdoly ktore mialam dokupic do mieszkania odlozylam na dalszy plan bo wazniejsze byly badania i in vitro. Moze faktycznie teraz tez nadrobie :)

Dzwonili :D mamy 6 zarodków, podobno bardzo ładne :) ale na moment mi serce stanęło a potem myślałam ze sie rozpłacze z ulgi :) w piątek transfer, do tego czasu mam brać leki i nawet na żadna wizytę nie muszę isc.
Super czyli czekaja na blastki :) trzymam kciuki zeby dalej sie ladnie dzielily :*

reklama
Do góry