reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkie nowe i zasiedziale tutaj staraczki:D:D:Dprzeczytalam ze 10 stron i ciezko Was wszystkie ogarnac.Dla nowych dziewczyn info....mamy tutaj taka Grupe NAsze Historie,w ktorej sa opisane nasze starania i leczenia.Grupa jest zamknieta.Gdyby ktoras z Was chciala do grupy dolaczyc albo opisac swoija historie,napiszcie albo tutaj albo do mnie na pr.:):):):)

Katharina ,co u ciebie nowego,dzialacie dalej,buziaki:)
Tak dzialam sama :) moj M bedzie w grudniu i tak bardzo bym chciala mu zrobic niespodzianke. No ale ze skutecznoscia pierwszych transferow roznie bywa. Jutro jem ostatnia tabl antykoncepcji i czekam na @. Jak wszystko bedzie ok to zaczynam stymulacje...leki juz w lodowce czekaja :) boje sie strasznie wyniku stymulacji ale jestem tez jakos podekscytowana. A co kochana u ciebie? Jak sie czujesz?

Tak dzialam sama :) moj M bedzie w grudniu i tak bardzo bym chciala mu zrobic niespodzianke. No ale ze skutecznoscia pierwszych transferow roznie bywa. Jutro jem ostatnia tabl antykoncepcji i czekam na @. Jak wszystko bedzie ok to zaczynam stymulacje...leki juz w lodowce czekaja :) boje sie strasznie wyniku stymulacji ale jestem tez jakos podekscytowana. A co kochana u ciebie? Jak sie czujesz?

przewaznie te pierwsze to takie sliwki robaczywki nikt nie wie co z tego bedzie,wiec podchodz do tego z rezerwa i spokojem,wiecej zrobic nie mozesz.A ja czekam na wyniki immunologii,nie wiem jeszcze jak dlugo,wczoraj pisalismy do kliniki czy startujemy od polowy lipca czy czekamy na immuno i dopiero w sierpniu.W pon.mamy androloga w planie,nie spodziewam sie atrakcji ale M. chce odchaczyc temat,wiec robimy...lykam witaminy ,pije jakies homeopatyczne mikstury i do przodu.A jak sie to krio nie powiedzie to zaczynamy od poczatku,tak sie to kreci:)

Teraz nam się uda :):):)
A na teraz trzeba czymś zająć myśli, wiec się biorę za generalne porządki,popracuj i może w końcu pojadę kupić komodę[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe ja tez wszystkie meblowe pierdoly ktore mialam dokupic do mieszkania odlozylam na dalszy plan bo wazniejsze byly badania i in vitro. Moze faktycznie teraz tez nadrobie :)

Dzwonili :D mamy 6 zarodków, podobno bardzo ładne :) ale na moment mi serce stanęło a potem myślałam ze sie rozpłacze z ulgi :) w piątek transfer, do tego czasu mam brać leki i nawet na żadna wizytę nie muszę isc.
Super czyli czekaja na blastki :) trzymam kciuki zeby dalej sie ladnie dzielily :*

reklama
Do góry