reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
BETY72- niema zadnego szampana :D zapraszam meza na lody i niech sie cieszy :) heheh moze kupie jakies winko czy cos zobaczymy :) poki co siedze w ksiazkach :)
Jo.M. jak tam u Ciebie kochana ?:D jak wogole wyglda ten criotrnasfer , powiesz mi prosze ?

joweg To jest mój 1 criotransfer . U mnie to wygląda tak , że brałam przez 25 dni anty a potem od 1 dc progynova na prawidłowe endo i biorę też euthyrox i witaminy. Od dziś doszły mi encorton i fragmin. We wtorek rano rozmrożą zarodki i jak będzie ok to tego samego dnia jest transfer.
Tyle na razie wiem . Jak coś się zmieni to napiszę. Ty już też niedługo będziesz zaczynała?

mistle no tak wygląda, że z marszu :-) Sama nie mogę w to uwierzyć
Jo.M też bym chciała parkę. Z tą radością to się na razie wstrzymuje i poczekam do wizyty u lekarza aby definitywnie potwierdził. Wiesz jak się ma tyle lat i nie ma dzieci i wszystkie próby się nie udawały i jedyną deską ratunku było in vitro to się jest trochę niedowiarkem, że to naprawdę się udało :-) Chociaż wierzyłam w to mocno.

Bety72 - dziewczyno, po prostu super :-) Wiesz, jakim to optymizmem napawa :-) Ja zaczynam wszystko dopiero za miesiac, ale po ostatnich ciązach na naszym forum, jestem dobrej mysli :-) Gratulacje!!!

Jo.M.u mnie nie mowil nic o anty wiec chyba nie bede brala ,mowil ze normalnie mailabym crio na koniec grudnia jakos tak ale ze sa swieta sylwester to mam sie zglosic w styczniu jak tylko dostane okres , wiec czekam :) i mowil ze tylko bede brac jakies hormony przed i zastrzyk chyba jakis ale nie jetsem pewna do konca :)

Ja przy crio nie bralam zadnych lekow (mialam na naturalnym cyklu), chodzilam na monitoring i w odpowiednim momencie mialam podany pregnyl. Po transferze tylko luteina 3 razy dziennie.

reklama
ewa_81- ja przy icsi wlasnie bralam tylko utrogest i nic wiecej z tego co wisze to wszytskie braly tego wszystkiego wiecej a ja tylko to :) to ja chyba bede meic podobnie jak ty, i co twoj crio sie udal ?

Do góry