reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

palu - ja mialam estradiol raz 8000. wtedy mialam 36 pecherzy. musieli mnie zrobic coasting zeby estradiol opadl i wtedy bezposrednio zapobiezono hiperce. ale teraz jak zaszlam w ciaze mialam hiperke. jajniki 12cm... bole ogromne, nie da sie opisac, na morfinie - no i co? i nic - wsio sie da przezyc. mialam miec operacje zeby powyciagac te wsie pecherze i zmniejszyc jajory ale jakos sie bez tego obylo (a juz przyszlam na operacje i ja pare minut przed odwolano). sie swoje wycierpi i tyle....

reklama
Palu tak jak dziewczyny piszą jedz duzo białka i pij dużo-ja tak robię od początku stymulacj,żeby własnie zapobiec hiperce, bo też sie naczytałam-no dużo tych pęcherzyków naprodukowałaś

ale co daje picie wody i bialka? ze nie bedzie hiperki?
lolitka Ty pilas duzo i jadlas bialko?
betty i aisha mialyscie hiperke? po ile pecholi bylo?

Ostatnia edycja:
palu - sluchaj sie instrukcji i nie pytaj:) jedz bialo i pij. mozesz zamiast jajek pic 1-2 litry mleka... ja nie pilam duzo bo u mnie wody w brzuchu nie bylo. u mnie sie ogromne pecherze porobily i jajory spuchly wiec woda mi nie pomagala... ale nie mysl o tym. pij duzo i tyle

joweg
- a popatrz ze przeczytalam twoj post i mi sie aura zaczela robic. migrena nadchodzi

a nie ma jakichs tablet, zeby te torobiele sie nie zrobily i zeby jajniki nie byly takie wielkie?
widze, ze jutro bede miala duzo pytan do gina

Cześć dziewczynki,

Już ochłonęłam trochę, dziękuję wam za wsparcie i otuchę. Na pewno zrobię sobie teraz przerwę, ale ponieważ jestem w programie do skutku nie może ona być dłuższa niż 4 miesiące. Znaczy to też, że nie mogę zmienić kliniki. Podpowiedzcie mi proszę co w takim razie można teraz zrobić inaczej by te komórki były silniejsze?

Nieustająco trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

danii widzisz, ciesze sie ze jakos sie pozbieralas, Ja dzis mialam masakrycznie stresujaca chwile i strasznie sie martwie teraz czy wszystko bedzie ok... Jutro beta i progesteron, mam nadzieje ze wszystko ladnie przyrosnie. Milej nocy kochane. witam nowe osoby na forum:)
joweg
musisz koniecznie wziac sieporzadnie za te migreny bo tak byc nie moze! Wykonczysz sie nam tutaj! Biegiem do lekarza, przebadaj sie neurologicznie i sprawdz kregoslup szyjny. Buzka.

reklama
dani - cieszę sie że sie pozbierałaś, i dasz sobie szanse na nową próbe.
ja wczoraj i dziś czuje sie rozpalona - ale nie mam temp. , wczesniej tak nie miałam. czy to normalne?
magdusia 31- trzymam kciuki żeby sie wszystko udało.
bety - dziś betka podaj wynik
:-)

Ostatnia edycja:
Do góry