reklama
Sprawdzę na pewno,bo wczoraj na szybko je wypisywała jako,że byłam przed 17 a jeszcze chyba ze dwie pacjentki czekały.Muszę po nie właśnie dzisiaj jechać,bo wczoraj nie byłam przygotowana z gotówką. W ogóle też pani w recepcji powiedziała mi wczoraj o jakieś 900zł wyższą kwotę do zapłaty za punkcję i hodowlę niż na samym początku miałam wypisane.Ciekawa jestem skąd ta różnica.Znalazłam wczoraj tą karteczkę i dopytam dzisiaj.No standardem to nie jest fakt wszyscy wszystko konsultuja z szefem bo moj Ramel tez ale przed wizyta wszystko jest ustalone ja juz o niczym nie wiem jako pacjentka. Ale u sklodowskiej widocznie jest inaczej. Sprawdz czy dobrze wypelnila ci dokumenty bo nam pozaznaczala zle niektore punkty pozniej musialam przy przyjeciu powiedziec gdzie sa bledy
gosia321
Fanka BB :)
O a mieli nic nie podnosic. A mialas wykupiony pakiet wizyt ?? Dopytaj sie moze sklodowska cos pomylila. Ja 2 tygodnie temu z Domitrzem rozmawialam na wizycie i mowil ze ceny zostaja te same po 30 czerwcaSprawdzę na pewno,bo wczoraj na szybko je wypisywała jako,że byłam przed 17 a jeszcze chyba ze dwie pacjentki czekały.Muszę po nie właśnie dzisiaj jechać,bo wczoraj nie byłam przygotowana z gotówką. W ogóle też pani w recepcji powiedziała mi wczoraj o jakieś 900zł wyższą kwotę do zapłaty za punkcję i hodowlę niż na samym początku miałam wypisane.Ciekawa jestem skąd ta różnica.Znalazłam wczoraj tą karteczkę i dopytam dzisiaj.
Tak,miałam pakiet 1000zł wizyty+2000zł punkcja+1000zł hodowla+1000zł transfer. Tak mam rozpisane,a wczoraj pani z recepcji powiedziała za punkcję+hodowlę 3900zł :/O a mieli nic nie podnosic. A mialas wykupiony pakiet wizyt ?? Dopytaj sie moze sklodowska cos pomylila. Ja 2 tygodnie temu z Domitrzem rozmawialam na wizycie i mowil ze ceny zostaja te same po 30 czerwca
Ewunka
Tak 1050 jest tylko w Hiszpanii i jest w nim 1200 na 4 zastrzyki dla mnie jest w 1 fiolce mieszasz raz do lodówki i co dzień bierzesz dawkę jaka Ci potrzebnaA no tak zapomnialam jeju a co to za dawka gonalu u was sa zupelnie inne niz u nas
Ewunka
Ja brałam 10 szt w udo. ..... boooooooli jak diabli . Ale to było po operacji jak musiałam leżeć . Ale Ania go chyba brała do 12 tyg ciąży jeśli nie pomyliłam .No raczej clexane nie dostaje sie pojedynczo
gosia321
Hmm dziwne dopytaj dzisiajTak,miałam pakiet 1000zł wizyty+2000zł punkcja+1000zł hodowla+1000zł transfer. Tak mam rozpisane,a wczoraj pani z recepcji powiedziała za punkcję+hodowlę 3900zł :/
gosia321
To chyba u nas gonal jest wygodniejszy bo w penie nie wiem jeszcze nie probowalamTak 1050 jest tylko w Hiszpanii i jest w nim 1200 na 4 zastrzyki dla mnie jest w 1 fiolce mieszasz raz do lodówki i co dzień bierzesz dawkę jaka Ci potrzebna
reklama
Oo tylko nie w udo,bo nie zniosę. W brzuch woleJa brałam 10 szt w udo. ..... boooooooli jak diabli . Ale to było po operacji jak musiałam leżeć . Ale Ania go chyba brała do 12 tyg ciąży jeśli nie pomyliłam .
Gosia a Ty ile płaciłas jesli można spytać?Hmm dziwne dopytaj dzisiaj
Podziel się: