reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć. Po raz pierwszy jestem na tym wątku. Przygotowuje sie psychicznie do invitro. Tylko gdzie je wykonać ?? Byłam nastawiona na białostockiego Bociana, ale wczoraj zaczęłam myślec tez o Novum... Nie szukałam jeszcze opinii o tym drugim. Co myślicie ? Białystok ma ten ogromny plus na starcie, ze mam tam blisko, ale nie jestem zadowolona z opieki i relacji z lekarzem.
BOCIAN czy NOVUM?
W Bialymstoku jest jeszcze Artemida i Kriobank

reklama
Ja już po wizycie. Od jutra gonapeptyl i menopur 250, kontrola za tydzień w piątek. Poskarzylam się dr ze wszystkie dziewczyny z naszego kółka wzajemnej adoracji zaciazyly a ja nie i nawet nie mam z kim na korytarzu pogadać. To się śmiał ze spróbuję nadrobić teraz.
I że jak pracuje w przedszkolu to może mi jakieś dziecko podrzucić[emoji14]to mówię ze najlepiej to swojego syna najstarszego ( młody ginekolog :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jaka mialyscie @ po punkcji bo ja mam strasznie skapa zeby nie chodzilo o higiene to od wczoraj bym nie musiala zmieniac podpasek w sumie to jade na wkladkach. Bo po transferze mialam obfita @

Ja juz po wizycie... Ogolnie dzien spoznienia. .. Bo wczoraj jeszcze badania by byly free i wizyta... No ale tak to jest jak początkowo sie czlowiek nie spieszy - planowalismy podejscie dopuero na jesień. ..i tak przyspieszylismy ;)
Wiec tak : lista koniecznych badan - na swiezo wszystkie zakazne. ..posiewy... Jak mnie podliczyli to prawie 700 zl w labo... Bede u siebie robic bo oczywiscie człowiek przed wyplata w takim momencie...
Ale potwierdzilo sie ze transfer funduje nam MZ [emoji3]
Czyli platne mamy wizyty i badania, leki nie wiem jeszcze bo nie kojarze jak to bylo z refunfacja lekow do transferu...
Mam zrobic badania i za jakies dwa tyg sie zgłosić- bedziwmy ustalac termin transferu:) tyle ze wlasnie wtjezdzany na 10 dni wiec chyba ciut sie opoznimy z wizyta. 10 oddam morze krwi i wtedy sie okaze na kiedy beda wyniki.
Oj cos zamotany ten moj wpis dzisiaj...
Powodzenia wszystkim;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

1467373386-1d1mld.jpeg

A to lista badan do zrobienia...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć. Po raz pierwszy jestem na tym wątku. Przygotowuje sie psychicznie do invitro. Tylko gdzie je wykonać ?? Byłam nastawiona na białostockiego Bociana, ale wczoraj zaczęłam myślec tez o Novum... Nie szukałam jeszcze opinii o tym drugim. Co myślicie ? Białystok ma ten ogromny plus na starcie, ze mam tam blisko, ale nie jestem zadowolona z opieki i relacji z lekarzem.
BOCIAN czy NOVUM?

Witaj u nas:) ja polecam Novum. Podchodziłam u nich i jestem bardzo zadowolona:) tylko byś miała dalej...

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Czytam Was już od ponad miesiąca (stały tekst wszystkich nowych :) ) Najwyższa pora dołączyć. Tak w skrócie mam 39 lat, ponad 10 lat starań, niepłodność jak ja to mówię "idiotyczna" czyli idiopatyczna. Dwa lata temu urodził się nasz "ministerialny" synek, cud w pierwszym podejściu, przy pierwszym transferze. Rok temu nieudany criotransfer jedynego mrozaka. W tym roku druga stymulacja z MZ, 6 komórek pobranych, 5 zapłodnionych, 5 blastocyst, w tym 4 na zimowisku, świeży transfer nieudany, w poniedziałek o 15.00 criotransfer. Telegraficzny skrót, ale to tak, żeby Was nie zanudzić. Witam Was wszystkie :)

Do góry