reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to czekam na Twoje wieści 14 lipca .
Ja mogę iść do kliniki tylko ....
Dzień dobry jestem Ewa i chciałam leki na 1 stymulację . Nie wiem czy ja w ogóle mogę chcieć :szok:
Poproszę gonal 900 razy 4
Menopur 75 szt 10
Oralgutran 5 zastrzyków
I ovitrile .
Ha ha ha nie wiem czy mnie nie wygoni z gabinetu ze śmiechem :laugh2::laugh2:
75 menopuru nie jest refundowana 5 fiolek jest za 490 zl to juz lepiej obliczyc tak zeby wieksze dawki przepisal
Sprobuj moze ci sie uda

Mysle ze musi byc w klinice zwykly gin chyba nie wypisze bo nie ma podstaw
Kryteria sa nastepujace kontrolowana hiperstymulacja jajnikow u pacjentek w wieku ponizej 40 r.z. Fsh ponizej 15 w 2-3 dniu cyklu lub Amh powyzej 0.7 u ktorych nie stwierdza sie wczesniejszych niedostatecznych odpowiedzi na stymulacje oraz bez nawracajacych poronien z tym samym partnerem -refundacja do 3 cykli
Brak owulacji u pacjentek w wieku ponizej 40 uktorych nie uzyskano odpowiedzi po zastosowaniu cytrynianu klomifenu rokujacych uzyskaniem prawidlowej odpowiedzi na stymulacje
I u pacjentek ze znacznym niedoborem Lh i Fhs w skojarzeniu z hormonem lutenizujacym tez ponizej 40 r.z i 3 cykle
Kryteria spełniam badania mam

reklama
Chyba jeszcze poczekam i zrobię w poniedziałek :)
Boje się, bo mnie brzuch boli trochę :( nie mam żadnych plamien ani nic w tym rodzaju, trochę mnie piersi bolą a poza tym zupełnie nic :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry