Ewunka
Fanka BB :)
Ewelin marzen jak to jest w tej Kieleckiej klinice. ?
Ile wcześniej zadzwonić i wziąść wizytę bi do kogo. ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
75 menopuru nie jest refundowana 5 fiolek jest za 490 zl to juz lepiej obliczyc tak zeby wieksze dawki przepisalNo to czekam na Twoje wieści 14 lipca .
Ja mogę iść do kliniki tylko ....
Dzień dobry jestem Ewa i chciałam leki na 1 stymulację . Nie wiem czy ja w ogóle mogę chcieć
Poproszę gonal 900 razy 4
Menopur 75 szt 10
Oralgutran 5 zastrzyków
I ovitrile .
Ha ha ha nie wiem czy mnie nie wygoni z gabinetu ze śmiechem
Kryteria spełniam badania mamMysle ze musi byc w klinice zwykly gin chyba nie wypisze bo nie ma podstaw
Kryteria sa nastepujace kontrolowana hiperstymulacja jajnikow u pacjentek w wieku ponizej 40 r.z. Fsh ponizej 15 w 2-3 dniu cyklu lub Amh powyzej 0.7 u ktorych nie stwierdza sie wczesniejszych niedostatecznych odpowiedzi na stymulacje oraz bez nawracajacych poronien z tym samym partnerem -refundacja do 3 cykli
Brak owulacji u pacjentek w wieku ponizej 40 uktorych nie uzyskano odpowiedzi po zastosowaniu cytrynianu klomifenu rokujacych uzyskaniem prawidlowej odpowiedzi na stymulacje
I u pacjentek ze znacznym niedoborem Lh i Fhs w skojarzeniu z hormonem lutenizujacym tez ponizej 40 r.z i 3 cykle
Nie ogarnę tego. ....75 menopuru nie jest refundowana 5 fiolek jest za 490 zl to juz lepiej obliczyc tak zeby wieksze dawki przepisal
Sprobuj moze ci sie uda
Ja 7dpt blastki betę juz miałamHej dziewczyny
Po jakim czasie jest sens zrobić betę? Dziś mam 7dpt
Mam zrobić pierwsza w poniedziałek ale bije się jak diabli
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka powiem Ci ze najlepiej do dr Tomasz Ziółkowski i oni ustalają najbliższy termin jaki mają wolny. Czasami wizyta może być z dnia na dzienEwelin marzen jak to jest w tej Kieleckiej klinice. ?