reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewcia, ja idę 14 lipca. Od początku jesteśmy w klinice, więc nie wiem,jak to jest u zwykłego gina. Podchodzimy komercyjnie i do tej pory było tak, że refundacja na leki przysługiwała trzykrotnie, ale czy tak jest nadal,to nie wiem (to będzie nasz drugi raz i z receptą ma nie być problemu). Hurtowo może podobno wypisać przy rozpisaniu stymulacji - tak mówił mój lekarz. Ale wiesz jak jest - co lekarz to inaczej...
Ja bylam pod koniec czerwca i tez mi mowiono ze refundacja przysluguje tylko 3 razy. Moja gin nie mogla mi wypisac recept i musialam kechac do kliniki gdzie bede miec in vitro

Chyba jeszcze poczekam i zrobię w poniedziałek :)
Boje się, bo mnie brzuch boli trochę :( nie mam żadnych plamien ani nic w tym rodzaju, trochę mnie piersi bolą a poza tym zupełnie nic :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak Cie boli brzuch to bierz nospe oraz łykaj magnez, najlepiej nie dopuscic do silnych skurczy, bo to moze zaszkodzic zarodkowi

Cześć. Po raz pierwszy jestem na tym wątku. Przygotowuje sie psychicznie do invitro. Tylko gdzie je wykonać ?? Byłam nastawiona na białostockiego Bociana, ale wczoraj zaczęłam myślec tez o Novum... Nie szukałam jeszcze opinii o tym drugim. Co myślicie ? Białystok ma ten ogromny plus na starcie, ze mam tam blisko, ale nie jestem zadowolona z opieki i relacji z lekarzem.
BOCIAN czy NOVUM?

reklama
Do góry