reklama
katharina203
Fanka BB :)
Ja bylam pod koniec czerwca i tez mi mowiono ze refundacja przysluguje tylko 3 razy. Moja gin nie mogla mi wypisac recept i musialam kechac do kliniki gdzie bede miec in vitroEwcia, ja idę 14 lipca. Od początku jesteśmy w klinice, więc nie wiem,jak to jest u zwykłego gina. Podchodzimy komercyjnie i do tej pory było tak, że refundacja na leki przysługiwała trzykrotnie, ale czy tak jest nadal,to nie wiem (to będzie nasz drugi raz i z receptą ma nie być problemu). Hurtowo może podobno wypisać przy rozpisaniu stymulacji - tak mówił mój lekarz. Ale wiesz jak jest - co lekarz to inaczej...
katharina203
Dokladnie...jednostki 75 nie sa refundowane...(je przepisywali mi do iui)...znizka jest na 600 i 900jNie ogarnę tego. ....
Jak to 5 fiołek nie refundowane a inne dawki refundowane. ? Ten do mieszania 600 czy 900 tak. ?
Zwariować można
D
Deleted member 134305
Gość
Chyba jeszcze poczekam i zrobię w poniedziałek
Boje się, bo mnie brzuch boli trochę nie mam żadnych plamien ani nic w tym rodzaju, trochę mnie piersi bolą a poza tym zupełnie nic
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Cie boli brzuch to bierz nospe oraz łykaj magnez, najlepiej nie dopuscic do silnych skurczy, bo to moze zaszkodzic zarodkowi
Ewunka
Jakby nie mogli przepisać 600 czy 900 czy jedno i drugie. ..... nawet jakby zostało i miało iść do kosza to było by dla Ciebie taniej .Dokladnie...jednostki 75 nie sa refundowane...(je przepisywali mi do iui)...znizka jest na 600 i 900j
katharina203
Tak tylko do iui nie mozna dac refundacji...oni sa sprawdzani...Jakby nie mogli przepisać 600 czy 900 czy jedno i drugie. ..... nawet jakby zostało i miało iść do kosza to było by dla Ciebie taniej .
Ewunka
Aaa aaa chyba że nie ma refundacji.Tak tylko do iui nie mozna dac refundacji...oni sa sprawdzani...
Ja tego nie ogarniam jeszcze co gdzie za ile i na co ....... robie wstępne rozeznanie szukając planu C w razie czego w tańszej wersji
gosia321
No to dajesz w sierpniukierunek klinika i probujeszKryteria spełniam badania mam
AniaCh83
Cześć. Po raz pierwszy jestem na tym wątku. Przygotowuje sie psychicznie do invitro. Tylko gdzie je wykonać ?? Byłam nastawiona na białostockiego Bociana, ale wczoraj zaczęłam myślec tez o Novum... Nie szukałam jeszcze opinii o tym drugim. Co myślicie ? Białystok ma ten ogromny plus na starcie, ze mam tam blisko, ale nie jestem zadowolona z opieki i relacji z lekarzem.
BOCIAN czy NOVUM?
BOCIAN czy NOVUM?
reklama
gosia321
Tak 600 i 1200 sa refundowane menopurNie ogarnę tego. ....
Jak to 5 fiołek nie refundowane a inne dawki refundowane. ? Ten do mieszania 600 czy 900 tak. ?
Zwariować można
Gonal f kazda dawka jest z refundacja
Podziel się: