reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny moim planem B jest odpocząć miesiąc i zając sie zamrożonymi komórkami.
Oby z nich wyszedł maluszek. Przynajmniej tyle dobrze ze nie będę przechodzić kolejnej stymulacji. Ciekawa jestem jak z jakością zamrożonych komórek... Czy one nie tracą swojej jakości?
Zastanawiam sie czemu tak:-(
Trudne to wszystko, ale przynajmniej jest forum i grono wsparciowe.
Malinuś, dobrze, że masz mrozaki, to już jest dużo. Te zarodki nie tracą na swojej jakości - czytałam książkę, w której powoływali się na to, że mrożenie wspomaga zarodki. Poza tym Twój organizm będzie w lepszej kondycji, bo nie będziesz wymęczona stymulacją- to też jest plus.
Wiem,że to marne pocieszenie teraz,ale będzie dobrze, zobaczysz :)
Ja zaczynam nową stymulację, chociaż bardzo tego nie chciałam, ale terazy wiem, że też dam radę.
Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono :)

reklama
Dziewczyny moim planem B jest odpocząć miesiąc i zając sie zamrożonymi komórkami.
Oby z nich wyszedł maluszek. Przynajmniej tyle dobrze ze nie będę przechodzić kolejnej stymulacji. Ciekawa jestem jak z jakością zamrożonych komórek... Czy one nie tracą swojej jakości?
Zastanawiam sie czemu tak:-(
Trudne to wszystko, ale przynajmniej jest forum i grono wsparciowe.
Kurcze strasznie mi przykro :(
Najważniejsze, że masz zamrożone komórki. Wszystko będzie dobrze,odpocznij teraz.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki :*
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

Powiedzcie mi moje drogie jak to jest z L4. Czy to prawda,że może kontrola z ZUSu przyjść i Cię sprawdzić czy jesteś w domu? Pierwszy raz o tym słyszę i nie wiem co mam o tym myśleć
Ewelinko jest dokładnie tak jeśli masz L4 z oznaczeniem 2 to możesz odejść od domu tylko 500m natomiast jeśli masz oznaczenie 1 to absolutnie nie możesz wychodzić bo to zwolnienie leżące ( tak mi wyjaśniła kadrowa) wyjątkiem są wizyty w szpitalu bądź u lekarza ;)) no i kobieta w ciąży ma oznaczenie C bodajże. Pracodawca może Cie sam skontrolować ( ja tak miałam przy złamaniu ręki) a po 6 miesiącach ZUS

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki żeby były ładne :) ja miałam przy pierwszej stymulacji estradiol ponad 3000 i lekarz ostatnio mówił że nie byly super dojrzałe . Nie wiem od czego to zależy

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ciekawe od czego.
Ja miałam po ostatniej punkcji estradiol 929 i też nie za dobre były. Pobrali mi 7 z czego 3 się nadawały. Z czego zostały 2 i one zostały podane.

reklama
Do góry