reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny moim planem B jest odpocząć miesiąc i zając sie zamrożonymi komórkami.
Oby z nich wyszedł maluszek. Przynajmniej tyle dobrze ze nie będę przechodzić kolejnej stymulacji. Ciekawa jestem jak z jakością zamrożonych komórek... Czy one nie tracą swojej jakości?
Zastanawiam sie czemu tak:-(
Trudne to wszystko, ale przynajmniej jest forum i grono wsparciowe.
Malinuś, dobrze, że masz mrozaki, to już jest dużo. Te zarodki nie tracą na swojej jakości - czytałam książkę, w której powoływali się na to, że mrożenie wspomaga zarodki. Poza tym Twój organizm będzie w lepszej kondycji, bo nie będziesz wymęczona stymulacją- to też jest plus.
Wiem,że to marne pocieszenie teraz,ale będzie dobrze, zobaczysz :)
Ja zaczynam nową stymulację, chociaż bardzo tego nie chciałam, ale terazy wiem, że też dam radę.
Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono :)

reklama
Dziewczyny moim planem B jest odpocząć miesiąc i zając sie zamrożonymi komórkami.
Oby z nich wyszedł maluszek. Przynajmniej tyle dobrze ze nie będę przechodzić kolejnej stymulacji. Ciekawa jestem jak z jakością zamrożonych komórek... Czy one nie tracą swojej jakości?
Zastanawiam sie czemu tak:-(
Trudne to wszystko, ale przynajmniej jest forum i grono wsparciowe.
Kurcze strasznie mi przykro :(
Najważniejsze, że masz zamrożone komórki. Wszystko będzie dobrze,odpocznij teraz.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki :*
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

Powiedzcie mi moje drogie jak to jest z L4. Czy to prawda,że może kontrola z ZUSu przyjść i Cię sprawdzić czy jesteś w domu? Pierwszy raz o tym słyszę i nie wiem co mam o tym myśleć
Ewelinko jest dokładnie tak jeśli masz L4 z oznaczeniem 2 to możesz odejść od domu tylko 500m natomiast jeśli masz oznaczenie 1 to absolutnie nie możesz wychodzić bo to zwolnienie leżące ( tak mi wyjaśniła kadrowa) wyjątkiem są wizyty w szpitalu bądź u lekarza ;)) no i kobieta w ciąży ma oznaczenie C bodajże. Pracodawca może Cie sam skontrolować ( ja tak miałam przy złamaniu ręki) a po 6 miesiącach ZUS

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki żeby były ładne :) ja miałam przy pierwszej stymulacji estradiol ponad 3000 i lekarz ostatnio mówił że nie byly super dojrzałe . Nie wiem od czego to zależy

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ciekawe od czego.
Ja miałam po ostatniej punkcji estradiol 929 i też nie za dobre były. Pobrali mi 7 z czego 3 się nadawały. Z czego zostały 2 i one zostały podane.

reklama
Do góry