reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja juz po kontroli i wyszłam z mieszanymi odczuciami. Pęcherzyków jest i to sporo,ale na razie małe po 14mm maksymalnie, estradiol 1500. Dostałam dalej Puregon i w piątek powtórka. Coraz bardziej obawiam sie hiperki,a i lekarka jakoś nie zbudziła mojego zaufania a moj lekarz prowadzący na urlopie :(
Czyli bylas u dr S masakra mi robila usg przed sama punkcja nawet nie chcialo jej sie liczyc wszystkich pecherzykow jakas porazka a nie lekarz ;)
A ktory to dzien stymulacji ??

reklama
Liczą pewnie,że ktoś nie zablokuje. Albo wysyłają zaproszenia do znajomych. W sumie to pełno takich ludzi co przyjmują zaproszenia od kogo leci.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy sam ZUS się tym zajmuje ale znajomy znajomego sąsiad szefa. .... i czasem się rozniesie i dojdzie do szefa a potem do ZUS.
Bo albo jesteś na zwolnieniu albo na bahamach. :laugh2:

reklama
Moim zdaniem totalna glupota...sa rozne "choroby" ktore mozna ukryc i dobra niech se konroluja,ale ciezarna? gdzie by miala brzuch ukryc w kieszen?! Moja kol miala w 36 tyg jakos tak. Miala zagrozona nie mogla zabardzo chodzic,a musiala jechac do Zusu i pisac podania jakies smieszne bo oczywiscie byli tam gdzie zameldowana,a nie gdzie mieszka :)

Do góry