gosia321
Fanka BB :)
Ale nie spada bo ostatnio chyba tez tyle mialasZłe wieści 8dpt blastków >1,2:-(
Przykro mi ale zrob jeszcze za paredni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nie spada bo ostatnio chyba tez tyle mialasZłe wieści 8dpt blastków >1,2:-(
Przykro miZłe wieści 8dpt blastków >1,2:-(
przykro mi ;(Złe wieści 8dpt blastków >1,2:-(
Ale to właśnie o to chodzi ze ciąża to nie choroba i często Twój stan fizyczny i psychiczny pozwala na Twoja prace. I chodzi o to szukają tych co robią państwo w bambuchoMoim zdaniem totalna glupota...sa rozne "choroby" ktore mozna ukryc i dobra niech se konroluja,ale ciezarna? gdzie by miala brzuch ukryc w kieszen?! Moja kol miala w 36 tyg jakos tak. Miala zagrozona nie mogla zabardzo chodzic,a musiala jechac do Zusu i pisac podania jakies smieszne bo oczywiscie byli tam gdzie zameldowana,a nie gdzie mieszka
Na pewno tak mogą sprawdzać ciężarne z L4 i wysokimi zarobkami.Ale to właśnie o to chodzi ze ciąża to nie choroba i często Twój stan fizyczny i psychiczny pozwala na Twoja prace. I chodzi o to szukają tych co robią państwo w bambucho
Jezu. ..... 10 tys . Ktoś tyle zarabia Bratowa miała zwykła pesjie i ja odwiedziliNa pewno tak mogą sprawdzać ciężarne z L4 i wysokimi zarobkami.
Jak zarabiasz średnio ok 2,5 tys to raczej nie będą za Tobą biegać, chyba że nie mają co robić
Jak juz masz na papierze 8 czy 10 tys,a pamiętajcie że po 30 dniach płaci ZUS, to już mogą weryfikować bono duże obciążenie.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom