reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, moja koleżanka juz się stara x lat i nie udaje się,dopiero zaczęli coś z tym robić - do lekarza , wyniki nasienia ok , jej Prolaktyna i inne wyniki - hormony ok- czy mogłybyście podpowiedzieć z własnego doświadczenia co jeszcze warto sprawdzić czy jest ok?, czy jest sens robić inseminacje jeśli 8 lat nie wychodzi?, czy możecie określić jaki jest ogólny koszt in vitro i jak to wygląda , ile trwa , ile wizyt ile kosztuje ? no cokolwiek co przybliży koleżankę do tematu, bo się dziewczyna załamała że nie mogą znaleźć przyczyny - nie wiadomo o co chodzi . Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje:)
Więc ja Tobie życzę tego uczucia i mocno 3mam kciuki za Twoje szczęście:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Coś wspaniałego gratuluję 1 jajnik niskie ahm endometrioza 4 st 3 komórki podane 2 zarodki w 3 dobie .....
Udaje się za 1 razem .Dajesz mi nadzieje !!!!!!
Przypomnij proszę czym Cię stymulowali. ?

Coś wspaniałego gratuluję 1 jajnik niskie ahm endometrioza 4 st 3 komórki podane 2 zarodki w 3 dobie .....
Udaje się za 1 razem .Dajesz mi nadzieje !!!!!!
Przypomnij proszę czym Cię stymulowali. ?
Dziękuję :) wszystko co napisałaś to prawda :) dodam tylko że mój Narzeczony nie miał żadnych problemów. A adrolog powiedział że jego wyniki powiesi przed wejściem do gabinetu. To mnie trzymało przy nadziej.
Ja przyjmowałam menopur przez 11 dni i po 300 jed. / dobę o stałej porze.

Przesyłam swoje fale lub jak to woli fluidy żeby słoneczko zaświecilo w każdej brzuszku ;)

Dziewczyny nr tracmy nadziej, lekarz nie obiecywał nic powiedział że muszę walczyć. A ja ani przez chwilę nie zwatpilam. Wiem że to może się wydać dziwne ale po transferze już mówiłam do brzucha... tak bardzo w to wierzyłam.. wiadomo że się denerwowalam ale wszystko sobie tłumaczyłam.. ze musi się udać i się udało:)

Ostatnia edycja:
Witajcie :) właśnie wróciłam jestem po badaniu hcg i jest 185.2 lekarz powiedział że jest pięknie :) i widziałam mojego kropka :) łzy w oczach i wielka miłość :)
Dużo stron jest naklikanych więc jutro wszystko ogarniam żeby być na bieżąco bo niestety przeziębienie mnie dopadło. Pozdrawiam Was serdecznie;)

Wow gratulacje!!! :)juz było coś widać?

Dziękuję :) wszystko co napisałaś to prawda :) dodam tylko że mój Narzeczony nie miał żadnych problemów. A adrolog powiedział że jego wyniki powiesi przed wejściem do gabinetu. To mnie trzymało przy nadziej.
Ja przyjmowałam menopur przez 11 dni i po 300 jed. / dobę o stałej porze.

Przesyłam swoje fale lub jak to woli fluidy żeby słoneczko zaświecilo w każdej brzuszku ;)

Nie pamiętałam stymulacji .....
Puf też mam ten plus co Ty nasienie nadające się na dawce ale jeszcze nie udało mi się mieć jajek które chciały by się zaplodnic . Ale będę szukać i znajdę :D

reklama
Do góry