gosia321
Fanka BB :)
To tak jak u nas chociaz z iloscia juz sobie poradzilismy suplementami ale ruch dalej kiepski. Cos lyka twoj m na poprawe?U nas czynnik męski - mało plemników i nieruchliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u nas chociaz z iloscia juz sobie poradzilismy suplementami ale ruch dalej kiepski. Cos lyka twoj m na poprawe?U nas czynnik męski - mało plemników i nieruchliwe
Strasznie podoba mi się podejście Twojego lekarza i martki .U mnie gin powiedzial ze jezeli tylko cos wyprodukuje to zaplodnia wszystkie nawet jak bedzie wiecej niz 6
To była moja trzecia stymulacja, wcześniej 4 nieudane transfery, wtedy mogą zapładniać wszystkie (mogli do czerwca, nie wiem jak dalej). Leki w sumie miałam te same, moim zdaniem trochę za długo je brałam, czułam się jak ryba z ikrą jak widziałam usg Przy takiej ilości komórek one są po prostu gorszej jakości, ładnie rozwijalo się 19 a później dupa, tylko dwie przetrwały. Tez liczyłam chociaż na 4. @po punkcji i czas po niej potraktowany byl jako odpoczynek, zreszta uwierzcie ze wyglądałam jak do porodu i czułam się fatalnie, wiec dwa cykle były mi potrzebne zeby sie zregenerowaćJak to mozliwe ze zaplodnili ci wszystkie komorki mi mowili ze moga tylko 6
Tak, w grudniu dostaliśmy cała długa listę suplementów od androloga Po prawie 3 miesiącach powtórzyliśmy wyniki,ale poprawa była minimalna. Teraz bierze juz tylko FertilMan Plus,bo w międzyczasie zdiagnozowano u niego tez wrzody dwunastnicy i źle reaguje na duża ilośc tabletekTo tak jak u nas chociaz z iloscia juz sobie poradzilismy suplementami ale ruch dalej kiepski. Cos lyka twoj m na poprawe?
Myśl że jest szansa ze te 2 podane zostaną z Tobą w brzuszku przez 9 miesięcyHej dziewczyny,
Do tej pory się nie udzielalam tu.Jestem obecnie po transferze, w drugim podejściu in vitro. Przy pierwszym embriolog podjął decyzję o odwołaniu transferu że względu na zarodki słabe. Zastosowano długi protokol.Obexenie był krotki menopur +cetrotide. 8 komórek, zapłodniono 6, z czego podano 2 : 8 komórek i 6 w 3 dobie.Reszte zamrożono. Martwię się bo była fragmentacje, ale lekarz powiedział że dają te które są poniżej 20% pofragmentowane. Ogólnie wyniki moje bardzo dobre, strona męska też. Jednak lekarz powiedział że coś nie tak z moimi komórkami. Sama nie wiem co mam myśleć.