Mi pobrali 29, w sumie od razu po punkcji powiedzieli ze jest hiperka. Zobaczysz za kilka dni bo po takiej ilości dziwne byłoby gdyby nic cie nie bolalo. Nie jest to nic przyjemnego ale tez nie taki potwór strasznyCześć dziewczyny,
Wczoraj miałam punkcję, pobrano mi aż 26 komórek, dzisiaj się dowiedziałam że zostało 6 zapłodnionych w sumie to dobra wiadomość, jednak transfer będę miała w następnym cyklu (ze względu na wysoki poziom estradiolu). Od dzisiaj biorę luteinę przez 10 dni.. Jednak martwi mnie to, że mam brzuch jak balon i pobolewają mnie jajniki, czy któraś z was tak miała trochę się martwię że wystąpić u mnie może hiperstymulacja, a na wizytę mam przyjść dopiero w 12 dniu cyklu. Co o tym sądzicie?
reklama
Kurcze no mi właściwie to nic nie powiedzieli i tak się zastanawiam czy zgłosić to do lekarza czy skoro to normalne to przeczekać w sumie aż takiej tragedii nie ma jednak czuje te jajniki. A mogę spytać na jakim etapie jesteś?Mi pobrali 29, w sumie od razu po punkcji powiedzieli ze jest hiperka. Zobaczysz za kilka dni bo po takiej ilości dziwne byłoby gdyby nic cie nie bolalo. Nie jest to nic przyjemnego ale tez nie taki potwór straszny
gosia321
Fanka BB :)
O prosze w koncu ktos z mojego miastaOlsztyn
Ładny wynik
U kogo sie leczysz ??
Aha no to trochę mnie pocieszyłaś, dziękuję No to super że miałaś zaraz transfer powodzenia życzę, ja to troszke muszę jeszcze poczekaćPo punkcji tez miałam duże bóle podbrzusza. Dopiero mi chyba wczoraj przeszło a jestem dziś 4 dzień po transferze (miałam transfer niecałe 3 doby po pobraniu).
A wynik super!!! Oby Kropki dały rade
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy pierwszej stymulacji pobranych miałam 22 komórki i hiperki nie było, ale przeokropny ból brzucha noc po i na tym koniec. Teraz wieczorem po punkcji myslalam ze doświadczam bólu porodowego prawie wyrwalam umywalkę ze sciany tak ja ściskałam przy każdym siku, a sikalam często bo lekarz kazał bardzo duzo picKurcze no mi właściwie to nic nie powiedzieli i tak się zastanawiam czy zgłosić to do lekarza czy skoro to normalne to przeczekać w sumie aż takiej tragedii nie ma jednak czuje te jajniki. A mogę spytać na jakim etapie jesteś?
Poczekaj i zobaczysz jak bedzie u ciebie, ból i wzdęcie jest normalne, gdy w ciagu kolejnych dni brzuch bedzie się powiększał, bolał, wtedy mozna jechac sprawdzić czy nie zbiera sie w nim płyn, bo w sumie ja żadnych tabletek na to nie dostałam. Po punkcji transfer tez miałam odroczony , z 29 wszystkie zostały zapłodnione ale do blastocysty dotrwały dwa zarodki. Dwa cykle po punkcji transfer jednego i teraz jestem w 14 tyg ciąży czego i tobie życzę
gosia321
Beatko przykro mi ale mam nadzieje ze nie beda potrzebne bo uda sie za 1 razem trzymam kciuki oby kropki zostaly na 9 miesiechyDzwonili z kliniki, nie mamy mroziakow
Nie dały rady
Jak się nie nuda teraz to wszystko od nowa
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U dr WaśniewskiegoO prosze w koncu ktos z mojego miasta
U kogo sie leczysz ??
reklama
gosia321
Mi pobrali 29, w sumie od razu po punkcji powiedzieli ze jest hiperka. Zobaczysz za kilka dni bo po takiej ilości dziwne byłoby gdyby nic cie nie bolalo. Nie jest to nic przyjemnego ale tez nie taki potwór straszny
Ło matko ale zes naprodukowala taka duza dawke lekow moalas ze tak duzo komorek ??
Podziel się: