reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

oooo super :D i w dodatku jestesmy w tym samym wieku :D jak sie nam uda to moze kiedys na spacer z wozkami sie umowimy :D a do ktorego lekarza chodzisz?
Do Mirockiego . Tez uważam ze tam trochę taśmowe jada ale mam 2 znajome które właśnie dzieki tej klinice mają dzieciaczki. A pożary blisko i dobre opinie .a twój lekarz? ??

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zewzgledu na to ze tyle lekarst bierzemy to zostane u niego tak postanowilismy z M. Zresztą wizyty tyle samo kosztują co u innych ginekologów. .. kiedy masz wizytę ?? Ja w piątek serduszkową i siedzę jak na szpilkach.

Zewzgledu na to ze tyle lekarst bierzemy to zostane u niego tak postanowilismy z M. Zresztą wizyty tyle samo kosztują co u innych ginekologów. .. kiedy masz wizytę ?? Ja w piątek serduszkową i siedzę jak na szpilkach.

Ja wlasnie tez chyba do niego bede chodziła, bo jednak to ciaza z in vitro i nie wiem jak z lekami, pewnie inny by kazał odstawic, poza tym nie mam lepszego lekarza. W 1szej ciazy chodziłam do niby takiego znanego ordynatora, a skonczyło sie urodzeniem wczesniaka i moim pobytem na oiom w bardzo ciezkim stanie, ledwo z tego wyszłam. Dzis jade po recepty i sie zapisze, jak beda miec termin to chyba na przyszły piatek, bo to bedzie 21 dpt, pecherzyk moze bedzie juz widac, pozniej z tego co wiem M. idzie na urlop

Dzieki za odpowiedzi. Przyczyna to słabe parametry po stronie męskiej :(

Dobija nas tez ta nowa ustawa (o której dowiedzieliśmy sie notabene w dniu transferu) - ta o możliwości zapłodnienia tylko 6 komórek. Ile można zapłodnić powyżej drugiego razu? Niestety nie mogę tego wyczytać z ustawy :( oboje mamy poniżej 35 lat

Ustawowo jest jeszcze ze 6 kom. Ja lecze sie w Białymstoku Artemida i ze pierwsza punkcja wyszla slabo to przy drugiej mialam mozliwosc 10 kom zaplodnic

Ja wlasnie tez chyba do niego bede chodziła, bo jednak to ciaza z in vitro i nie wiem jak z lekami, pewnie inny by kazał odstawic, poza tym nie mam lepszego lekarza. W 1szej ciazy chodziłam do niby takiego znanego ordynatora, a skonczyło sie urodzeniem wczesniaka i moim pobytem na oiom w bardzo ciezkim stanie, ledwo z tego wyszłam. Dzis jade po recepty i sie zapisze, jak beda miec termin to chyba na przyszły piatek, bo to bedzie 21 dpt, pecherzyk moze bedzie juz widac, pozniej z tego co wiem M. idzie na urlop
U mnie w 14 dpt juz był pecherzyk i ciałko żółte było już widoczne. To super może kiedyś się uda i się spotkamy w tej ciemnej poczekalni [emoji1]

Dzięki i również trzymam kciuki. Kiedy testujesz? :)

U nas to samo,tylko normalne badanie i DNA plemników.Nikt nam nawet nie wspomniał o tym teście..

U mnie też w środę podglądanie i też jestem już po 5 zastrzykach :) Tylko dawkę mam niższą po 100j. Dziś mnie jeszcze bardziej boli podbrzusze, mam nadzieję że żadnej hiperstymulacji nie będzie..
Hej ja boje się testować :)
Powinnam za tydzień w środę :) najwcześniej w poniedziałek jak się zbiór na odwagę :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A próbowali Wam podać zarodki wcześniej niż w 5 dobie? Nam teraz podali blastocystę (5 komórek, 4 nadawały się do zapłodnienia, do blastki doszła jedna, 3 były morulami i nie nadawały się do mrożenia). Teraz zmieniamy strategię - mam mieć podane zarodki w 3 dobie, ponieważ jest teoria,że przy czynniku męskim tak może być lepiej.
Może to coś pomoże, my mieliśmy punkcje w środę ok 11 a transfer w piątek o 14

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry