reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Beata, jak Ty się w ogóle czujesz? Ból jajników przeszedł?
Ja się czuje bardzo dobrze, jeszcze czasem zakuje lewy jajnik ale generalnie ok.
Chyba zaczynam się niepokoić :(
Wiem,że to za wcześnie bo fdopiero 4 dzień i nic nie mam prawa czuć. Ale czuje się tak jak zawsze. Nie mam plamienia itp.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem od czego zacząć :( Żona niestety psychicznie nie wytrzymuje - ja zresztą też :( Mówi że nigdy się nie uda i że musimy rozważyć adopcję ze wskazaniem. Powiedzcie czy jest jakaś szansa przy 2 nie udanych In Vitro, 3 transferach, z czego ostatnio podano 2 zarodki bardzo dobrej klasy :(??
Lekarze oczywiście będą mówić że się da, bo dla nich to kasa.
Ponadto rozważamy (jakbyśmy się zdecydowali na kolejne podejście) zmianę kliniki. Teraz chodzimy do Parens w Krakowie. Myślimy o bocianie w Białymstoku.
Co mogę zrobić żeby Ją jeszcze bardziej wesprzeć? Niestety ja sam nie wytrzymuje ale staram się Jej tego nie pokazywać i siedzę po nocach :/

Jasne, że jest szansa. Mi się udało przy 4 stymulacji, 7 transferze, 11 zarodku. A jestem zdrowa (niedrożne jajowody tylko i pierwsze dziecko bez żadnych starań), więc nie poddawajcie się tak szybko bo 3 transfer to szybko...

Dziewczyny tak siedzę z M i liczymy i liczymy i niestety nie uda nam się wprowadzić w przyszłym roku do domu :( myślałam że damy rade, że chociaż jedno marzenie się spelni .
Przykro mi, bo jak teraz się nam nie uda to już załamie się totalnie.
Rety od piątku się zacznie , czy jajka rosną, czy Endo ok, czy progesteron w normie, czy coś uda się pobrać, czy coś uda się zaplodnic , czy uda się transfer , czy będą mrozaczki:/
Przepraszam że marudze ale nie mam komu się wygadać i nikt mnie nie zrozumie tak jak Wy :*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślałam przez moment ze forum nie działa
Cichutko:-)

U mnie dzisiaj 7dpt ból brzucha jakby @ zaraz miała wybuchnąć.
Jutro idę na betę ale entuzjazm juz mnie opuścił, jutro pewnie potwierdzi sie wczorajszy wynik:-(

Cześć dziewczyny,
Wczoraj miałam punkcję, pobrano mi aż 26 komórek, dzisiaj się dowiedziałam że zostało 6 zapłodnionych w sumie to dobra wiadomość, jednak transfer będę miała w następnym cyklu (ze względu na wysoki poziom estradiolu). Od dzisiaj biorę luteinę przez 10 dni.. Jednak martwi mnie to, że mam brzuch jak balon i pobolewają mnie jajniki, czy któraś z was tak miała trochę się martwię że wystąpić u mnie może hiperstymulacja, a na wizytę mam przyjść dopiero w 12 dniu cyklu. Co o tym sądzicie?

reklama
W Olsztynie czy Bialymstoku ??
Olsztyn :)
Cześć dziewczyny,
Wczoraj miałam punkcję, pobrano mi aż 26 komórek, dzisiaj się dowiedziałam że zostało 6 zapłodnionych w sumie to dobra wiadomość, jednak transfer będę miała w następnym cyklu (ze względu na wysoki poziom estradiolu). Od dzisiaj biorę luteinę przez 10 dni.. Jednak martwi mnie to, że mam brzuch jak balon i pobolewają mnie jajniki, czy któraś z was tak miała trochę się martwię że wystąpić u mnie może hiperstymulacja, a na wizytę mam przyjść dopiero w 12 dniu cyklu. Co o tym sądzicie?
Ładny wynik :)

Do góry